Publicitat
Política · 12 de Juny de 2018. 13:23h.

El Govern atura la liquidació del Diplocat

Elsa Artadi anuncia una reunió del ple del patronat

El Govern atura la liquidació del Diplocat

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha informat que el Consell Executiu d'aquest dimarts ha acordat aturar la dissolució del Diplocat i convocarà una reunió del ple del patronat, presidida per Quim Torra.

Artadi ha manifestat que "l'acord deixa sense efectes l'òrgan liquidador, creat sota l'aplicació de l'article 155". "Aquest procés de liquidació no es va acabar i, per tant, els òrgans del Diplocat segueixen actius", ha informat. La consellera ha afegit en aquest sentit que el ple del patronat haurà de "de prendre les decisions sobre el futur d'aquest organisme".

També ha explicat que el Diplocat no el van poder aturar per la via judicial, perquè "estava perfectament emprada per la juridisprudència del Tribunal Constitucional" i "no es va incloure dins de l'acord del Senat el 27 d'octubre, sinó que es va prendre després i de manera irregular".

Finalment, la portaveu del Govern ha anunciat que el govern, un cop assumit el dret de defensa, es personarà com a acusació particular en les diferents accions legals que s'han posat en marxa en contra d'"aquesta dissolució irregular i il·legal del govern espanyol".

Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Anem a pams, Bcn, 12/06/2018 - 19:56

Com endollar parents i coneguts en menys temps possible?, atès que amb els consells comarcals, les diputacions, les secretaríes, els càrrecs de confiança i desconfiança, les delegacions dels governs i el sursum corda no n'hi ha prou, doncs apa, el Diplocat, oli en un llum!

#5 Manolito CHAN, Futura C.A. de Barcelona. Tractoria nos roba., 12/06/2018 - 16:14

Qué piensa hacer al respecto el nuevo ministro de asuntos exteriores?

#4 Marcel-li, Barcelona, 12/06/2018 - 15:41

Tot el clientelisme partidista nodrit de la parentela que no te ni ofici ni benefici estava aixoplugada en aquest reducte de paràsits que l'anomenaven Diplocat i del qual formaven part la classe més ignorant del sistema, però col·locats amb sous astronòmics i amb despeses pagades vivint de luxe en destins arreu del món, un veritable cau corrupte

#2 Jordi, Barcelona, 12/06/2018 - 14:04

Clar no volen perdre xiringuitus que és la mamella de molta gent indepe que no fot ni brot, això sí, l'últim es veure com està la sanitat i les llistes d'espera.

#2.1 Jordi BR, L'H, 12/06/2018 - 17:54

És la mamella que fa que Catalunya exporta més d'un terç del que exporta Espanya, i que incentiva el turismo, de forma que per exemple el turismo a Barcelona superi ampliament Madrid; la qual cosa són molt i molts diners per Catalunya i de retruc per España

#2.2 No exactament, Bcn, 12/06/2018 - 19:58

Per sort als empresaris catalans no els calen diplocats ni xiringuitos plens de ganduls per exportar. durant el temps que no ha funcionat (és un dir) el Diplocat no coneixem cap empresari que l'hagi trobat a faltar. Prou mentides.

#2.3 despertaferro, l´h capital de TABARNIA, 12/06/2018 - 22:16

Efectivamente y exporta eso porque pertenece a un pais democratico llamado España que es la cuarta potencia economica europea sino fuera asi no exportariamos ni hielo en sahara.

#1 Agustin, Barcelona, 12/06/2018 - 14:03

Estos indepes golpistas ni se imaginan como será la segunda respuesta de España ante sus reiterados desafíos. Y esa segunda respuesta no vendrá precisamente de los cobardes que ahora gobiernan. Que se rían todos del 155 comparado con lo que puede venir.

#1.1 Descendent de Carlemany, Queralbs, 12/06/2018 - 14:10

Aquí esperarem els espanyols oposant-hi els nostres ferms pits coooooooof coooooooof coooooooooof...colons,té raó la Marta,he de deixar el tabac cooooooof coooooooofffff...