Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2009. 09:22h.

El Govern augura més de 600.000 aturats

La consellera de Treball defensa que "hi ha molta gent amb treball estable que pot consumir"

El Govern augura més de 600.000 aturats

Mar Serna a TV3

La consellera de Treball, Mar Serna, ha estat entrevistada a Els Matins de TV3, on ha defensat que "la gent que ha perdut la feina és perquè no se li ha renovat el contracte". La titular de Treball considera que "més flexibilitat en l'acomiadament no ajudaria a reduir la crisi" i aposta igualment per "revisar els acomiadaments d'empreses que l'únic que volen és deslocalitzar-se". "Parlar del preu de l'acomiadament no ajudaria a resoldre la crisi", ha assegurat en aquest sentit.

Mar Serna ha reconegut que "en pocs mesos arribarem al mig milió d'aturats", a més d'augurar que "l'atur pot arribar al 14%, més de 600.000". Tot i això, ha apuntat que "l'any 94 la taxa d'atur duplicava la que tenim ara". També ha reconegut que "en el futur els immigrants hauran de venir a treballar en origen". "Ara no és moment de portar gent de qualsevol ofici", ha afirmat, a més d'explicar que "els immigrants són els que estant patint més l'atur", atès que "un 20% dels immigrants que tenim estan a l'atur, mentre que les persones del país tenen una taxa del 9%".

La consellera de Treball també ha manifestat que "hi ha molta gent que podria comprar-se un cotxe i diu 'ui, sembla poc ètic comprar-se un cotxe quan hi ha crisi'". "Hi ha molta gent amb treball estable que pot consumir", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 maria, picamoixons, 13/02/2009 - 19:24

Bé Sra Consellera i ja està tot dit? Si és així que pensen fer per evitar-ho o com a mínim gestionar els seus efectes. S'adona que aquesta xifra representa gairebè un 17% d'atur i aquesta dada mai s'havia produit.Com ho expliquem als afectats?

#4 betes i fils, rubi, 13/02/2009 - 18:09

ostres te rao el kropo, que vinguin els espanyols de filesa i els actuals del PP a salvar Catalunya,els politics espanyols, realment son bons. juas juas juas, i que portin al ramon Calderon tambe per si de cas, i ja no diguem a la Maleni,tots amb l'aguir

#3 soledad, barceloneta, 13/02/2009 - 17:46

Mar Serna, vostè te un problema. Sento vergonya quan l'escolto. Gravi si us plau les ... que diu i si no li cau la cara de vergonya vagi a un psiquiatra, o a una escola, li cal.

#2 Kropotkin, Vic, 13/02/2009 - 11:13

Hay que felicitar a los politcos catalanes. Ellos, a pesar de la durisima crisis, no han de jado de consumir ni caviar ni Louis Roederer Cristal. ni Audis.Es encomiable su apoyo a la economia iraní, francesa.y alemana...

#1 Pako, Santako, 13/02/2009 - 10:16

Tranquils que en Carod obrirá la setmana que ve una nova ambaixada a Zimbawe, i ja estará tot solucionat! Gracies Carod, els meus impostos a les teves mans, estan a 'buen recaudo' ! T'estimem!