Publicitat
Política · 23 de Maig de 2019. 13:05h.

El Govern bloqueja "comentaris discrepants" a twitter

Espadaler diu que no ultrapassen "les més elementals normes de respecte"

El Govern bloqueja "comentaris discrepants" a twitter

El diputat del PSC-Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha denunciat que el compte oficial de twitter del Govern ha bloquejat per "comentaris discrepants" alguns seguidors i subratlla que la raó d'aquests bloqueigs és per "haver comentat des de la xarxa alguns dels anuncis fets pel Govern".

Espadaler ha presentat a la Mesa del Parlament una bateria de preguntes per escrit al Govern perquè aquests bloqueigs no es fan per "comentaris insultants o que ultrapassin les més elementals normes de respecte, sinó, simplement, de comentaris discrepants respecte al contingut dels anuncis governamentals".

El diputat demana a l'Executiu si "li consta el bloqueig de comptes de seguidors de twitter del compte oficial del Govern" i "quins són els criteris per gestionar els comptes governamentals de twitter, particularment a l'hora de bloquejar els seguidors que expressen discrepàncies respecte al contingut dels anuncis governamentals".

Ramon Espadaler també pregunta si "hi ha unitat de criteri en la gestió dels diferents comptes de twitter de les diferents unitats del Govern", si és "habitual" que es bloquegi seguidors per "opinions discrepants", quants seguidors "té bloquejats" i quines són les "les raons d'aquests bloquejos".

1163-esp.jpg

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 Sergi Sergio, Barcelona, 24/05/2019 - 13:49

Bueno es lo de siempre, la libertad de expresiontambien es solo la suya, todo es suyo, recordad, todo.

#14 Cristofol, Cornellà, 24/05/2019 - 11:33

Que el ramat obri els ulls! Si els sediciosos haguessin aplicat el "Infocat" això avui seria pitjor que Corea, Veneçuela i Cuba. Ja se'ls veu la cua de palla, fins i tot bloquegen opinions contraries!!i despres s'omplen la boca de "democràcia". Alliberen el Pujolet i financien els procesats i alimenten el boig de WCLoo. Volien sotmetre el pais.

#13 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/05/2019 - 18:35

Tranquils! Amb la republiqueta això ja no pasará. Els crítics seràn ingressats en centres de reeducació per a besties amb forma humana i en pocs anys tindrem un tweeter com una patena per la nostra Tractoria una, grande y libre.

#12 a ver si te enteras, Tebas., Barcelona, 23/05/2019 - 18:25

¿Pero quien osa decir maldades del emperador Torrao ? A los leones con él...

#10 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 23/05/2019 - 16:41

Això va de democràcia, nois!