Publicitat
Política · 20 de Desembre de 2018. 14:29h.

El Govern busca la foto

Sense agenda en la reunió amb Sánchez

El Govern busca la foto

El Govern acaba d'enviar la convocatòria de la reunió entre Quim Torra i Pedro Sánchez prevista per a les 19 hores al Palau de Pedralbes, però no aclareix el format  de la reunió ni els temes quer es tractaran perquè perquè "a hores d’ara se segueix negociant" quins consellers hi assistiran.

"El presidente de la Generalitat, Quim Torra, y el presidente del gobierno español, Pedro Sánchez, encabezarán hoy jueves la cumbre convocada entre los gobiernos catalán y español. La sesión de trabajo tendrá lugar a las 19.00 horas en el Palau de Pedralbes. La reunión será a puerta cerrada pero los medios gráficos podrán tomar imágenes al inicio", dice la nota.

"El president de la Generalitat, Quim Torra, i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, encapçalaran avui dijous la cimera convocada entre els governs català i espanyol. La sessió de treball tindrà lloc a les 19.00 hores al Palau de Pedralbes. La reunió serà a porta tancada però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici", diu la nota.

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha explicat en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que la Generalitat estava en disposició d’enviar la convocatòria ahir però des de Madrid, ha al·legat la consellera, “es van canviant els interlocutors".

“A hores d’ara se segueix negociant”, ha afirmat. “Està ballant si amb els presidents hi aniran dos consellers i dos ministres o tres consellers i tres ministres”, ha assenyalat, tot i que més tard ha afegit que el més probable és que hi hagi dos consellers i dos ministres. Elsa Artadi ha confirmat que el president espanyol ha demanat reunir-se una estona només amb Torra.

“Ens sorprèn que costi tant”, ha constatat, tot i que ha donat per fet que la reunió es faria. També té a veure, ha dit Artadi, amb la logística dels ministres que han de ser demà a Barcelona. “Hem quedat que es podrà parlar de tot i que servirà per fixar prioritats”, ha assenyalat la portaveu. “Emplacem Sánchez a practicar el diàleg i no només anunciar-lo”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 20/12/2018 - 18:54

El sanchismo y el torrismo
en Palau Reial hoy mismo.
¿Practicando realismo?
No, solo peterkimcuentismo.

#5 Soloesmiopinion, Tabarnia, 20/12/2018 - 17:59

Claro que no tienen agenda. Ninguno de ellos tiene la mas minima idea de los que hay que hacer para gobernar.

#4 Masias, Mis posaderas , 20/12/2018 - 16:47

Se habrá lavado el trasero nuestro amado lider Chis Torra?

No todos los dias te lo besa un Presidente.

#3 Karin, Barcelona, 20/12/2018 - 16:13

La foto que ens agradaría veure seria que tota la trepa començant pel Torrat sortissin de les institucions, direm a les bones...perdent unes eleccions, per no dir veure com surten expulsats per tota la gent que ja estem fins al limit de tenir d'aguantar-los rient-se de tothom, cobrant i només fent d'activista, sense importar el problemes del pais

#2 Lauridsen, Barcelona, 20/12/2018 - 15:40

Ojalá la foto quede borrosa o movida. Tant de "merdé" para una puñetera foto. Estos son los grandes estadistas que nos DESGOBIERNAN !!!