Publicitat
Política · 24 de Desembre de 2018. 09:20h.

El Govern castigarà el mosso que va dir que la República no existia

Miquel Buch anuncia que prendran mesures per “dir idiota a un manifestant”

El Govern castigarà el mosso que va dir que la República no existia

El conseller d’Interior, Miquel Buch, en una entrevista a El món a RAC1, ha anunciat que el seu departament prendrà mesures conta el mosso d’esquadra que li va dir a un guàrdia forestal que es manifestava que “no existeix la República, idiota!”.

“Un mosso d’esquadra no hauria de dir idiota a un manifestant. No hauria de ser normal. S’ha d’investigar i actuar”, ha manifestat el conseller. Pel que fa a l’agressió al periodista Cake Minuesa, Buch ha dit que “"és un cas puntual”, però ha recordat que "si posa una denúncia, s’actuarà i s’investigarà".

"Els Mossos tenen una enorme pressió. Molt més del que és normal. Primer, pel procés que vivim. També, per la voluntat d’alguns partits que pretenen polititzar la policia de Catalunya, que ha demostrat sobradament que és una policia democràtica i no política”, ha lamentat.

Sobre l'amenaça terrorista de Barcelona, Buch ha indicat que “és una amenaça més de les que es tenen. En tenim de diferents. El terrorisme està globalitzat i tots hem d’extremar la seguretat. Nosaltres donem importància a totes les amenaces”.

“És evident que davant de qualsevol amenaça, s’intensifica el Pla Operatiu Antiterrorista”, ha explicat. Tot i així, “no crec que augmentem l’alerta del nivell 4 al 5. Ara ja és prou alta”.

Publicitat
Publicitat

154 Comentaris

Publicitat
#138 Sergi, Barcelona, 27/12/2018 - 14:04

Idiota, no es ningun insulto, es un calificativo exacto y preciso para definir a este tipo de sujetos en cuestion. Un tio que dice "que estic defensant la republica" es un autentico idiota de campeonato.

#137 Sergi , Barcelona, 27/12/2018 - 14:01

Como les jode y como rabian con la frase del año, la verdad duele mucho. "Que la republica no existeix, idiota!!"!

#136 Pepon , Barcelona, 26/12/2018 - 10:38

El Mosso en cuestión ha hecho como el niño del cuento del Rey Desnudo y eso es lo que les duele. Ha gritado en voz alta lo que todos saben.

#134 Eduardo González Palomar, Manlleu, 26/12/2018 - 09:28

Se diría que el régimen separatista de Cataluña no admite que a ningún funcionario le dé por decir verdades después de gastar miles de millones de euros en fabricar una fabulosa trola republicana.

#133 soloesmiopinon, Tabarnia, 25/12/2018 - 17:24

¿y no va a sancionar a bomberos y agentes forestales por obstrucción y por utilizar la indumentaria laboral no estando de servicio?