Política · 11 d'Agost de 2017. 17:15h.

El Govern català crea un comitè de crisi tres setmanes després

Turull: "Requerim al comitè de vaga que convoqui una altra assemblea de manera immediata”

El Govern català crea un comitè de crisi tres setmanes després

Imatge de la reunió (foto: Generalitat)

El conseller Turull, juntament amb els consellers de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, d’Interior, Joaquim Forn, el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Enric Vinaixa, la subdirectora de Programació Turística, Carme Rubió, el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, el secretari general del Departament de Territori, Ferran Falcó, i Jaume Clotet, director general de Comunicació del Govern, s’han reunit d’urgència aquest matí per abordar la situació a l’aeroport. Ho han fet en un comitè de crisi convocat tres setmanes després de l’inici de la vaga dels treballadors dels controls de seguretat del Prat.

Turull ha instat el comitè de vaga a “convocar de manera immediata una altra assemblea i a votar els acords de mediació”. El conseller ha explicat que el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, com a part mediadora en el conflicte entre l'empresa Eulen i el comitè de vaga, ha enviat un requeriment  als representants del comitè perquè convoquin aquesta assemblea. “Cal votar de manera específica la proposta i, com més aviat es faci, abans es podran abordar les sortides per estalviar incomoditats als usuaris”, ha afirmat.

El portaveu del Govern també ha posat en valor “la paciència” dels usuaris per les cues que s’estan formant a l’aeroport i que no s’han produït incidències d’ordre públic. Així mateix, Turull ha ofert  la “col·laboració dels Mossos d’Esquadra per minimitzar les incomoditats que estan patint els usuaris”, a més de “complir com fem les nostres competències en matèria d’ordre públic”.

9 Comentaris

Publicitat
#8 Galba, Palafrugell, 14/08/2017 - 20:42

Son més lents que en Piqué .

#7 Escamarlà, El Prat Ll, 13/08/2017 - 00:15

A mi, el que mésm'agrada és aquest nou d'Interior.... encara no ha badat boca... perquè és un tema de seguretat, no ?

#6 Galba, Palafrugell, 12/08/2017 - 06:06

Un tast de com funcionarà el Govern de la Dinamarca del Sud, el pais més desenvolupat i democràtic d'Europa.

#5 Emprenyat , Palafrugell , 12/08/2017 - 01:29

Tot aixo es perque anem veient com será el Govern de la Dinamarca del Sud. Ja no puc esperar mes, quina illusio!

#4 Carlos Gomez, murenu de la serra, 12/08/2017 - 00:00

Crisis? What Crisis?