Política · 7 de Setembre de 2012. 11:06h.

El Govern cerca "6.000 milions de dòlars" pel Barcelona World

Mena "està segur que vindran" i creu que l'Eurovegas "és fer volar coloms"

El Govern cerca "6.000 milions de dòlars" pel Barcelona World

Mena

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha defensat que el macroprojecte turístic presentat per la Generalitat "és una de les principals inversions que es farà al món". També ha afirmat que aquest suposarà "turisme familiar i esportiu" i "posarà Catalunya com a líder turístic europeu".

Mena ha indicat que "no hi ha llocs a Europa com aquest ni al món" i ho ha qualificat de "projecte d'inversió d'un abast extraordinari". "Altres projectes alternatius que hem avaluat requeriran molts anys i si han de buscar finançament als mercats no es faran. No hi ha diners ni per aquest ni per a qualsevol projecte. Aquest sí que es farà", ha remarcat.

El conseller ha augurat que "aixecarem molts recursos propis de molts inversors del món" i s'ha felicitat per les "condicions extremadament favorables". "És un diamant ja polit que tenim. Si s'hi posen els sis mil milions de dòlars, que estic segur que vindran, el retorn està assegurat", ha manifestat.

El titular d'Empresa té "la convicció que serà un èxit per a Catalunya i pels inversors". "Alguns projectes són fer volar coloms, aixecar diners que no s'aixecaran i desenvolupar terrenys urbanístics que ja veurem si es poden desenvolupar. Aquest és un projecte que ja és real", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#13 spanish, Madrid, 09/09/2012 - 10:24

que venguin ESADE i amb el que treguin pel circ convergent

#12 Eladi, Tremp, 08/09/2012 - 12:24

Cerca 6000 milions? En un departament com el d'Empresa i Ocupació, on la secretària d'ocupació no es parla amb ningu? On el director general d'industria té concedida una excedència per treballar al sector privat? On tenen prohibit al Mena fer cap declaració sense permís de Presidència?

#11 jacques, us, 08/09/2012 - 12:05

jajajajajaj ja cal que vigilin a aquesta colla, això dels parcs temàtics em sembla més una altra pelotasso de CIU com el cas de les ITV, els negocis que fan aquests només és per omplir-se les butxaques, lladres de merda!!!!!!!!!!!!!!!! Haurieu d´estar llepant els ferros de la presó

#9 Jordi, MARTORELL, 08/09/2012 - 11:26

Doncs ja saben on son aquests 6000, aquest any, com es tradició Espanya ens n'ha fotut 16000. Que ens ho tornin.
P.S: Si aquesta inversió es per fer que el 99% de la futura plantilla del complex siguin castellanoparlants, ja se'ls podren fotre al cul aquests diners.

#8 Pere, Lleida, 08/09/2012 - 11:25

Proposo que e-noticies investigui de qui eren aquests terrenys abans de ser adquirits per La Caixa...