Política · 13 de Setembre de 2017. 09:16h.

El Govern cessa un alt càrrec d'Educació en plena recerca de locals

La consellera Clara Ponsatí s'autonomena substituta de Lluís Baulenas

El Govern cessa un alt càrrec d'Educació en plena recerca de locals

El Govern ha cessat el president del Consorci d'Educació de Barcelona, Lluís Baulenas, en plena recerca de locals a la capital catalana perquè siguin punts de votació en el referèndum de l'1 d'octubre. Segons publica el Diari Oficial de la Generalitat, la substituta de Baulenas serà la consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí.

Baulenas, tot i això, manté el seu lloc com a secretari general de la conselleria. La Generalitat podria usar per a l'1-O edificis de la seva titularitat sense obligar a l'Ajuntament a cedir els seus, ja que l'administració autonòmica disposa d'una àmplia xarxa d'immobles que poden ser punts de votació.

Entre aquests edificis destaquen els centres educatius públics d'Infantil, Primària, ESO i postobligatòria, gestionats pel Consorci d'Educació de Barcelona: aquest ens està participat en un 60% per la Generalitat i en un 40% per l'Ajuntament.

Ara el Govern ha cessat al màxim representant d'aquest òrgan i l'ha reemplaçat per Ponsatí, a qui recauria en última instància la decisió d'obrir instituts gestionats pel Consorci d'Educació de Barcelona.

18 Comentaris

Publicitat
#12 Anna, Barcelona, 13/09/2017 - 19:28

Ojalá se aplique el 155 sobre la conselleria de esta señora que ni sabe hablar en español,.ni le importa. Cada vez tiene más números. De hecho, la conselleria d'ensenyament es la más preciada por los indepes para implantar el odio hacia lo español.

#11 Ramon, Terrassa, 13/09/2017 - 15:36

Una autocracia totalitaria, eso es lo que quieren.

CONTRA LA MANIPULACIÓN NACIONALISTA! :

#yonovotoypunto

#jonohiparticipo

#10 PigdeMonte, Molinos del Rey, 13/09/2017 - 15:22

Clarita, iaia que olvidas el Español, ¿preparada para perder el 50% de tu casa?
Ánimo, valiente, que sois unos valientes cuando estáis en la poltrona, chupando del Reino de España en vez de gobernar...
A ver si haces lo que has dicho: "cuando hay elecciones se abren los colegios..."
¿Te acuerdas de Dolores Agenjo Recuero...? ¡Ánimo, sec

#9 Alejandro, Barcelona, 13/09/2017 - 13:42

Purgan a la gente que no es demasiado ardorosa con la independencia y los sustituyen por aquellos o aquellas que levitan de amor patriotero.. Todo muy democrático como corresponde a la homónima de Korea del Norte, por su afinidad en tolerancia y democracia.

#8 Pepet, Sabadell, 13/09/2017 - 13:34

D'això s'en diu repressió i afecta a tots els alts càrrecs que discrepen del Napoleó instal.lat. Tot plegat propi d'una DICTADURA!