Publicitat
Política · 30 de Desembre de 2009. 12:36h.

El Govern començarà per un canvi d'imatge a Rodalies

Nadal ha advertit tanmateix que "no enganxarem un metacrilat"

El Govern començarà per un canvi d'imatge a Rodalies

La imatge de Renfe no és bona a Catalunya

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha assegurat que "hi haurà una nova marca Rodalia", però ha afegit que "els canvis d'imatge, si no van acompanyats d'una altra cosa, poden ser contraproduents. No enganxarem un metacrilat als trens el primer dia".

Nadal, en declaracions a El Món a Rac 1, ha indicat que "analitzarem la possibilitat de modificar les freqüències i els horaris per recollir més gent o repartir-la millor". El conseller ha ratificat Miguel Ángel Remacha com a director de Rodalies Barcelona, però el Govern nomenarà un coordinador qui estarà per sobre de Remacha a l'organigrama i farà la feina que feia el director general de Ferrocarrils.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Pere, BCN, 07/10/2010 - 13:47

No m´agrada molt la nova imatge ¿ una R en taronja ? no esta molt encertada, per al meu gust. Pot ser una altra tipografia o colors. en fi si es fa un cambi que siga per a millorar ¿ no ?

#14 victor agudo, gavá, 02/01/2010 - 13:21

Sres. de Rodalies... Respeten las dos lenguas cooficiales de cataluña. Seguro que las primeras medidas pasarán por la prohibición de la lengua de la mitad de los catalanes, el castellano. Respeten a la ciudadanía y dejen de prohibir y arrinconar mi lengua

#13 Fran, Llinars, 31/12/2009 - 00:22

Es repartiran 1 vago x partit,aixi el podran decorar al mes pur estil grafiters,1 amb punys i roses,els altres amb estelades i hipis amb 1 visa a la ma.Aquesta sera la nova imatge,pagant les despesses nosaltres,faltaria!

#12 Juan, Barna, 30/12/2009 - 22:00

Además de cambiar la C por la R y toda la rotulación, catalanizándola más si cabe, ¿cambiarán algo a mejor?. Lo dudo. Si no al tiempo.

#11 Bernat, BCN, 30/12/2009 - 19:49

NADALET: Deixa't de collonades. VOLEM UNS TRENS PUNTUALS PER ARRIBAR PUNTUALS A LA FEINA I NO ANAR COM A SARDINES EN LLAUNA A LES HORES PUNTA.Aquest serà el millor canvi. Les collonades per regalar diners a amics i familiars deixa-les per mes tard.