Política · 2 de Desembre de 2016. 12:45h.

El Govern considera Espanya un país estranger

Envia una alt càrrec d'Exteriors a celebrar la Constitució

El Govern considera Espanya un país estranger

Maria Badia, parlant amb Enric Millo

El Govern ha enviat com a representant a la celebració de l’acte institucional del dia de la Constitució a Barcelona a la directora general de Relacions Exteriors, l'exeurodiputada del PSC Maria Badia.

En l'acte no hi han assistit cap dels líders dels partits constitucionalistes. El cap de files del PP al Parlament, Xavier García Albiol, ha al·legat motius personals, mentre que la líder de C's, Inés Arrimadas, està en una trobada del parit liberal europeu a Varsòvia.

Per part de C’s, hi ha assistit el portaveu, Carlos Carrizosa, el representant del PSC ha estat Josep Maria Sala i del PPC ha assistit el portaveu adjunt Santi Rodríguez.

Carrizosa ha criticat que el Govenr hagi enviat representaicó de la conselleria d’Exertiors a l’acte i ha manifestat que o bé l'Executiu "desconeix el protocol o és un altre signe de poca lleialtat amb altres institucions”.

El portaveu de C’s ha recordat que el seu partit celebrarà el mateix 6-D un acte propi a l'Hospitalet amb la presència, aquest cop sí, d'Arrimadas i del catedràtic de deret constitucional Francesc de Carreras. Per Ciutadans, ha dit, el dia de la constitució és "la festivitat més important anivell nacional".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#28 Valero Ribas, bercelobna, 03/12/2016 - 13:49

Que renuncien a la naionalidad española

#27 Pepon, Bcn, 03/12/2016 - 12:37

Yo, catalán de nacimiento y de sangre, (iure soli et iure sanguinis) me siento cada vez más ajeno a Cataluña. Soy extranjero en mi país. Y no soy el único.

#26 Pepon, Bcn, 03/12/2016 - 12:31

No sé si se dan cuenta que en Cataluña cada vez hay más gente que siente una profunda desafección por las instituciones catalanas. Están dividiendo la sociedad y el territorio.

#25 vicedo, barcelona, 03/12/2016 - 09:08

Això ja comença a ser un país de bojos..... Això ja comença a ser irrespirable.. ¿¿Fins a quan haurem d´aguantar a tota aquesta colla de pallassos ??

#24 Jax el boletaire, Vic , 02/12/2016 - 23:40

Osea los catalanes-ejpanoles somos extranjeros. Osea la majoria dels catalans.
Molt maco, oi?