Publicitat
Política · 24 de Desembre de 2018. 10:02h.

El Govern contempla “trencar relacions” amb Ciutadans

Pere Aragonès adverteix que “no en deixarem passar ni una”

El Govern contempla “trencar relacions” amb Ciutadans

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, en declaracions a El Matí de Catalunya Ràdio, s’ha referit a Ciutadans i ha dit que “ens agradaria no trencar relacions amb ningú, però això ho han de decidir ells. Estan sent molt poc responsables de la cohesió social d'aquest país. S'ha associat a Catalunya una violència que no s'ha produït mai"

"C’s presenta una querella i associa el Govern de la Generalitat amb una violència que no s’ha produït per crear un relat fals. Ja n’hi ha prou, presentar una denúncia falsa és un delicte. No en deixarem passar ni una”, ha advertit.

D’altra banda, ha afirmat que “si avui no som independents no és per una qüestió d'actitud de lideratges, com alguns diuen. Aquests lideratges han patit exili i presó”. "El govern de l'Estat intenta que no hi hagi un tracte singular amb Catalunya tot i que saben que hi és. Catalunya és una nació”, ha apuntat.

"De la setmana passada hi ha una part positiva que és el reconeixement d'un problema”, ha considerat igualment. "Per primera vegada en una declaració oficial es va admetre que hi havia un conflicte que necessita una resposta política”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#30 arm, figueres, 25/12/2018 - 10:01

tu aragones tambe hauria de haber alguna mesura contra tu per enganyar a la gent, vareu dir que en 18 mesos hi hauria l independencia, si no pots complir-ho a la rue, pero es clar no sabeu fer res mes que viure de la politica, anar allargant el " cuento" durant 20 anys fins que en rufian es jubili del congreso

#29 Pepon, Barcelona, 25/12/2018 - 00:03

La cohesión social se la han cargado los nacionalcatalanistas. Ahora quieren buscar falsos culpables. Como siempre...

#28 Cris, Barcelona , 24/12/2018 - 23:49

Vivir en la República que no existe es lo que tiene. Los vuelve idiotas. Jijiji

#27 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 24/12/2018 - 18:48

Con quien no van a romper relaciones es con el doctor Sánchez. Al contrario, después de cada encuentro serán más íntimas. Acabarán compartiendo lazo, estrella, rejas y baño.

#26 H22, barcelona, 24/12/2018 - 16:27

Y esperate que no rompa también con los países que no han reconocido la República Catalana, q son cuantos