Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2017. 10:06h.

El Govern contempla votar en "locals públics" en comptes d'escoles

Munté creu que els plan de Rajoy poden “escandalitzar la comunitat internacional”

El Govern contempla votar en "locals públics" en comptes d'escoles

Munté, a RAC1

La portaveu del Govern, Neus Munté, en declaracions a El món a RAC1, ha assegurat que “l’Operació Catalunya és real, l'Operació Precinte és real, i l'única Operació que no ho és, és la Operació Diàleg”. "Com més creixen les amenaces més creix el sentiment de dignitat del poble de Catalunya. Dilluns hi haurà moltes persones” fent costat Mas, Ortega i Rigau, ha afegit.

Munté ha reivindicat que ”la democràcia no es pot precintar”. "Exigim que es donin explicacions amb llums i taquígrafs sobre aquests plans del govern espanyol. Que s’expliquin”, ha demanat, a més de considerar que “no estem en condicions de descartar res [l'ús de la força] perquè hi ha hagut unes manifestacions respecte al precinte de les escoles”.

"Els locals de caràcter públic on es poden realitzar una consulta, són molts. No només les escoles”, ha advertit, a més de remarcar que “la Generalitat està en condicions de garantir la defensa del nostre sistema d'ensenyament”. "Ens estem carregant de drets democràtics i això pot escandalitzar la comunitat internacional”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#27 Galba, Bcn, 03/02/2017 - 10:01

Doncs no es mala idea. Nom de les seus: Club Eclipse, Oasis, Paradise, Sweet Night, Only you, Blue desire... I tots amb "final feliz" pels que vagin a votar. Un èxit.

#26 Smicht de Platja, Cuni, 02/02/2017 - 19:31

Pueden utilizar la mezquitas que hay en Catadisney. El iman honorific Angel Colom lo arregla.
Tambien los campos de futbol, piscinas municipales y bibliotecas.

#25 Suggerències, Girona, 02/02/2017 - 18:20

Hi ha moltes possibilitats: urinaris públics, puticlubs de la Jonquera (gran cabuda) el camp de futbol del Llagostera, la riera d'Amer, etc. les corts de porcs no per que aixó fora discriminació als possibles votants.

#24 Pep-BCN, Barna, 02/02/2017 - 15:11

Sra. Munté:
1. la frase " el poble de Catalunya" que utilitza continuament tant vosté com qualsevol "prusesist" és d'un feixisme de MANUAL.
2. La "comunitat internacional" el que está escandalitzada és de que ENCARA no s'ha hagi detingut aquest cop d'estat.

#23 K3nny, Bcn, 02/02/2017 - 14:43

Error senyora Munté i ho dic fent una genuflexió. .. La comunitat internacional está escandalitzada perqué el Nacionalisme vol ajustar la justícia als seus plans.