Publicitat
Política · 9 de Gener de 2020. 20:07h.

El Govern contraataca

Classificats en segon grau els presos del procés

El Govern contraataca

Els Serveis Penitenciaris de la Generalitat han resolt a favor de classificar en segon grau els dirigents independentistes presos pels fets del procés tal com van proposar les juntes de tractament de les presons de Lledoners, Mas d'Enric i Puig de les Basses.

La Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, ha anunciat en un comunicat que "ha resolt en segon grau les classificacions dels membres del Govern i la presidenta del Parlament de l'XI legislatura; igual que en el cas dels líders de les entitats sobiranistes Òmnium i ANC en el moment del referèndum de l'1 d'octubre".

La classificació dels presos en segon grau implica que puguin començar a obtenir permisos penitenciaris tan bon punt hagin complert una quarta part de la condemna, tal com estableix la legislació vigent. D'aquesta manera Jordi Sánchez i Jordi Cuixart seran els primers en poder sol·licitar-los.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Raurell, Barcelona, 10/01/2020 - 00:16

No entiendo el titular. El segundo grado es el común de todos los presos, no han hecho nada extraordinario. Lo raro hubiera sido concederles el tercero.

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/01/2020 - 23:23

"El Govern contraataca" Como el imperio. Aunque creo que Darth Vadermont anda fugado por la estrella de la muerte.
De gente que se pasa la ley por los cojones no cabe esperar otra cosa.

#4 Menjamela Grandi, Anapurna, 09/01/2020 - 23:04

Me encanta: ahí siguen cumpliendo la legislación penitenciaria ESPAÑOLA "fil per randa".
¡JAJAJAJAJA!!!

#3 Laughter, L'H - España, 09/01/2020 - 22:55

Sr. Rius, que los presos ya estaban en segundo grado. Simplemente la consellería de justicia lo ha confirmado, ratificando la propuesta que se hizo en su día por la junta de clasificación.

#2 Kropotkin, Bic, 09/01/2020 - 22:10

El Farça ha caído de nuevo. Jua, jua, jua,... Messi,lárgate mientras estés a tiempo o acabarás jugando contra el Esplugues y el Gavá. Jua, jua, jua,... La decadencia de Cataluña es ya imparable...

#2.1 Ex-cule, Barcelona, 11/01/2020 - 10:36

Eso es porque no iban vestidos de amarillo indepe...