Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2012. 17:24h.

El Govern crea l''embrió' d'un Ministeri d'Exteriors

El Consell Executiu transforma el Patronat Catalunya Món en el Diplocat

El Govern crea l''embrió' d'un Ministeri d'Exteriors

Imatge del consell Executiu d'aquest dimarts

El Govern ha aprovat aquest dimarts transformar el Patronat Catalunya Món en el Patronat Catalunya Món-Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (PCM-DIPLOCAT), amb l'objectiu de millorar la projecció internacional de Catalunya.

El PCM-DIPLOCAT és una entitat públicoprivada al servei del Govern i del conjunt del país que "desenvoluparà una estratègia de diplomàcia pública dirigida a la societat civil internacional que contribueixi al coneixement i al reconeixement de Catalunya".
 
L’Executiu considera que per dur a terme una acció exterior eficaç, "la política de relacions internacionals ha d’anar acompanyada d’una estratègia amb l’objectiu d’influir positivament en l’opinió pública internacional".

El PCM-DIPLOCAT hi contribuirà posicionant la imatge, la reputació i la projecció internacional de Catalunya mitjançant l’exportació de coneixement, actius, valors únics i experiència en aquells àmbits en què excel·leix i pot ser útil al món.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Misbimbo, Sants, 21/11/2012 - 15:48

Fantàstic, s'intenta aprimar l'administració i monten una entitat publico-privada que es nodrirà de gent nomenada a dit. Perquè no organitzen una conselleria integrada per aquells funcionaris que es suposa que sobren i així no s'haurà de contractar a ningú?

#8 Ramon, amb la PePona Duran tot és possible, 20/11/2012 - 20:29

òstilimas, tus, doncs no et fot que ara va i la meva àvia, la Ramona, diu que sí, que ella sempre li havia vist la cara d'embrió al huevo kinder del futur ministre d'Afers Estrangers de les "estructures d'Estat", el M.H. Duran?... per cert, afegeix ella, serà ministre d'Ecscaña o de Catalunya?.

#7 odena, cadaques, 20/11/2012 - 19:12

habra tortazos para ir a las nuevas embajadas.acapulco,ginebra,islas caiman etc.para la del vaticano yo nombraria a la pilar rahola.

#6 Arnau Mir de Tost, Àger, 20/11/2012 - 19:11

Si Sr. com ha de ser!!. Aquí és a on més els dol.

#4 luis, barcelona, 20/11/2012 - 18:39

30.000 funcionarios FAMILIARES Y AMIGOS más
¿Apostamos?