Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2019. 14:01h.

El Govern creu que "ha valgut la pena" el procés

Calvet diu que calia “preguntar a la gent”

El Govern considera que el procés "ha valgut la pena" malgrat la manca de resultats concrets després de set anys de 'transició nacional'. El conseller de Territori, Damià Calvet, en funcions de portaveu per malaltia de Meritxell Budó.

Calvet ha insistit que l'objectiu és "esdevenir el millor país possible" i que "per poder tirar endavant" calia "preguntar a la gent". En la seva opinió, el següent pas és "reivindicar amb contundència diàleg i negociació, sit and talk" sense línies vermelles.

El titular de territori també s'ha referit a l'informe d'Amnistia Internacional que, a parer seu, ha estat "molt clar, molt contundent, molt explícit" però ha obviat que diu també que "la nostra anàlisi no va trobar cap factor que indiqués que el judici en el seu conjunt fos injust".

El conseller ha considerat, d'altra banda, que "hi ha normalitat en l'activitat econòmica del país" malgrat els talls a l'autopista -sense detencions dels Mossos- o la inquietud expressada pel president de Seat.

Damià Calvet ha acabat demanant un "diàleg bilateral" i ha lamentat "la fanta d'inversions en infraestructures a Catalunya". "No veig ministres francesos demanant disculpes per les armilles grogues", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Sarola, Castelldefels, 21/11/2019 - 06:39

¡ Estic segur que aquest xitxarel.lo morirá de part !

#38 Sergi Sergio, Barcelona, 20/11/2019 - 13:58

Para ellos si, siguen mamando de la mamella a toda maquina mientras el pais se va arruinando, a ellos les importa un pito mientras sigan chupando a tope, por eso la unica manera es cortar el grifo de la pasta, en cuanto fallase la pasta veriais lo que ocurriria.

#37 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 20/11/2019 - 13:27

¿Ha valido la pena? No, ha sido de pena. Por eso los jefes del proceso deben ser procesados y cumplir sus penas.

#36 Marti , Palafrugell, 20/11/2019 - 12:07

Per gen com en Calvet (Torra, Puigdemont, Rufián, Budo, Torrent ..) que no tenien on caure morts, i tant que ha valgut la pena el proces.

#35 Chris, Lleida, 20/11/2019 - 11:44

Que se'n vagin a fer vía d'una vegada