Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2019. 11:43h.

El Govern creu que la moció de censura és malbaratament de "recursos públics"

Lorena Roldán afirma que volen "parar el procés"

El Govern creu que la moció de censura és malbaratament de "recursos públics"

Ciutadans ha presentat la moció de censura al Parlament per "parar el procés" i per "recuperar la convivència i la dignitat de les institucions". "S'imaginen una Catalunya que no s'estigui parlant del procés cada cinc minuts?", ha preguntat la candidata de la formació taronja, Lorena Roldán.

Roldán ha manifestat que "aquesta moció és una obligació moral per a qualsevol demòcrata i constitucionalista" i ha opinat que "nosaltres ja vam avisar que el fustigament arribaria massa lluny". "Pot ser un primer pas per recuperar la convivència i acabar amb la intolerància" i ha deixat clar que "cal apartar el senyor Torra per treballar per a tots els catalans".

La candidata de C's ha lamentat que "no reconec la Catalunya on vaig néixer" i ha reclamat als constitucionalistes que "hem de dir prou al senyor Torra perquè el nacionalisme és insaciable". "Diputats, hi ha milions de catalans que estan esperant que fem alguna cosa", ha etzibat.

Lorena Roldán ha assegurat que "Catalunya es mereix un govern que atengui i respecti tots els catalans, que no ens divideixi sinó que ens uneixi". En aquest sentit, ha exposat que si fos presidenta, assistiria a totes les reunions autonòmiques.

Entre les mesures que ha anunciat si fos presidenta, hi ha: acabar amb les llistes d'espera, un sistema educatiu trilingüe, tancar el Diplocat i "garantir la neutralitat" dels mitjans de comunicació públics, entre d'altres.

El Govern, per la seva banda, ha optat per delegar la resposta de l'executiu a la portaveu i consellera de la Presidència, Meritxell Budó, que ha assegurat que l'objectiu de Ciutadans és "partidista".

"El grup impulsor de la moció de censura i la candidata que avui presenten està fent un ús interessat i fraudulent d'aquesta institució que és el Parlament de Catalunya i, de passada, si m'ho permeten, també dels recursos públics que han calgut dedicar a la celebració d'aquest ple extraordinari", ha afegit

"Això no és un bar, això no és un plató de televisió ni un pavelló per fer actes de campanya. Això és el Parlament de Catalunya. Jugar amb les institucions que representen els ciutadans no és un bon camí, pervertint el sistema no se'n sortiran", ha sentenciat Budó.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Flanagan, En 18 meses nos vamos, 07/10/2019 - 17:22

Hay que tener jeta tipo hormigón armado para decir eso.

#7 JOSEP JOSEP, Reus, 07/10/2019 - 16:59

¿Esta niña es la de la barretina del dia de la Via Catalana del 2013?, vaya cambio, se ha cambiado la chaqueta, ¿como té puedes fiar de una persona así?.

#7.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 07/10/2019 - 20:44

No ha cambiado de chaqueta, simplemente ha reflexionado y ha obrado con inteligencia. Últimamente veo mucha gente que lo hace.

#6 Sergi Sergio, Barcelona, 07/10/2019 - 16:16

Esto es lo mas cojonudo de la respuesta del Govern, después del despilfarro de millones de euros que llevan con el proces, después de su malversación de dinero publico millonaria, ahora se preocupan del gasto de este pleno, ya no tienen ni vergüenza.

#5 Cris, Barcelona , 07/10/2019 - 15:17

Después de todo el derroche independentista, no se como tienen la vergüenza de hablar sobre el tema.

#4 AnnaMollet, Mollet, 07/10/2019 - 13:03

Catalunya tiene un cáncer que se llama Separatismo. En una Catalunya sana, nunca hubieran gobernado lunáticos sin formación como Puigdemont, o supremacistas racistas como Torra.

Llevamos desde 2012 perdiendo el tiempo con el procés, el monotema destructivo que no permite hablar de otras cosas, las importantes que afectan a los catalanes.