Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2021. 14:21h.

El Govern culpa Vox dels incidents

El conseller d'Interior diu que són fruit de "provocacions de candidats que se salten les indicacions"

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha culpat Vox dels incidents que es van produir dissabte Vic i ha assegurat que "hi ha partits que dificulten l'actuació policial". A més, ha dit que els enfrontaments són "fruit de provocacions de candidats".

Sàmper ha demanat que la segona setmana de campanya ha d'estar marcada pel "debat i no pas pels enfrontaments fruit de provocacions de candidats que se salten de forma sistemàtica les indicacions dels cossos policials".

També ha admès que "els actes de partits polítics generen adhesió i també rebuig, però el rebuig o la discrepància no pot ser mai dolenta". "La policia garanteix i ha de garantir la seguretat dels actes polítics i pateix la tensió creada per provocador que busquen enfrontaments públics que no es poden permetre en cap cas", ha remarcat.

"Hi ha partits que dificulten la tasca policial no fent cas a les indicacions de seguretat i això no pot ser", ha dit el titular d'Interior en roda de premsa, on també ha manifestat que tampoc es pot tolerar "el llançament d'objectes i buscar l'enfrontament físic".

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#53 Carme, Barcelona, 09/02/2021 - 13:14

Senyor conseller amb totes aquestes manifestacions contraries a Vox faran sumar mes vots a aquest partit, després no és queixin quan els tinguin dins de la cambra catalana, tots vostès els hauran d'escoltar, pensin que molta gent calla i els votarà, farts de tant procès,.

#51 Die Frage, Barna, 09/02/2021 - 09:12

Sàmper amb accent a la A, d'on surt aquest Nick? és com els Fúster i els Sùñer, QUE SEMBLEN MÉS ANGLOSAXONS PER NO SEMBLAR CATALANS?

#50 Jordi Guirau, Granollers, 09/02/2021 - 09:01

Claro, las indicaciones de seguridad de la Degeneralidad era que celebrasen el míting en Madrid.

#49 Borinot, Terrassa, 09/02/2021 - 08:33

A la mafia li interessa que els que governen no siguin massa llestos. Vem començar amb el Mas, Puigdemont, Torra i aixi anar baixant. Baixant fins a limits que ja son preocupants.Al nivell mes baix ja es barreja la falta de llums amb la jeta, en aquest cas el number one pel meu gust es el Canadell. Quin crak.

#48 Alejandro, Villadecans, 09/02/2021 - 08:29

Entonces cuando el 1-O el gobern y la ANC pidieron a la gente que fueran el viernes antes a encerrarse en los colegios para defender las urnas, cuando había en Cataluña desde hacía días miles de policías para impedirlo por orden judicial culpa fue del gobern"hi ha partits que dificulten l'actuació policial".