Publicitat
Política · 18 de Maig de 2021. 10:13h.

El Govern de la “desconfiança”

JxCat i ERC admeten que no se’n refien "del tot" l’un de l’altre l’endemà del pacte

El Govern de la “desconfiança”

(foto: Catalunya Ràdio)

El secretari general de JxCat, Jordi Sánchez, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha reconegut que “la desconfiança ha estat el gran adversari d'aquest acord. La gran feinada que s'ha fet ha estat foragitar-la i encara no s'ha aconseguit del tot”.

D’altra banda, ha assenyalat que ”hem tancat l'acord en un cap de setmana perquè hi havia una feina prèvia de mesos”. "En cap moment vaig pensar que no hi hauria acord i que aniríem a unes eleccions”, ha assegurat.

Per la seva banda, la secretaria general d’ERC, Marta Vilalta, ha admès que “la legislatura és de quatre anys i treballarem perquè pugui durar al màxim. En dos anys hi haurà aquesta revàlida, la qüestió de confiança, i això pot anar per bé i per mal”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 18/05/2021 - 19:01

Se ve que parte de la reunión incluyó dar vueltas por la calle para posar ante las cámaras,como parejita agarrados de la mano y bailando al ritmo del pastoret sobre un"camino de baldosas amarillas"

Mientras tanto,ambos bandos se apuñalan unos a otros.

Que poca seriedad con la Bernarda y la Pepis

#10 Veciana, Barcelona, 18/05/2021 - 15:18

¿Qué hace esta gentuza en la calle?¿No están en el trullo?

#9 botifler1914, Waterpus, 18/05/2021 - 14:15

No se fían porque se conocen.

Algo así como la Mafia.

#8 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 18/05/2021 - 13:56

Los primeros días del nuevo connubio de una pareja que solo se lleva por el interés son maravillosos, como una luna de miel, llenos de buenas intenciones. Se auto engañan, cariño, todo funcionará, ya verás como el negociado con el estado esta vez sí, la amnistía ... hasta que se tira un peo en la cama y asoman los viejos fantasmas.

#7 joan, manresa, 18/05/2021 - 12:38

tiniu..)pro compte..,san girat ya fortes ventades..,en el cel apareixen núvols d'aspecte amenazador..,alguns ya esperen paraigües salvadors que vinguin a posar en orde aquesta colla d'infants/es amb pantalons de menjar sopetes..,tot desitjant que axó sigui un mal somni o uns personajes fugits de mals comptes o d'un esclat de "petites "neuronas