Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2008. 15:52h.

El Govern del PSOE es fa l'orni

Fernández de la Vega diu que li sembla "molt bé" l'acord del Parlament

El Govern del PSOE es fa l'orni

Fernández de la Vega, amb Solbes

El pacte entre el tripartit català i CiU sobre la reforma del finançament de Catalunya no sembla haver impressionat excessivament el Govern espanyol. La vicepresidenta primera de l'Executiu, María Teresa Fernández de la Vega, ha expressat després de la reunió del consell de ministres el seu "respecte" a la proposta de resolució sobre finançament que va aprovar el Parlament català i s'ha mostrat convençuda que s'assolirà un acord en aquesta matèria "en el termini indicat". També ha dit que "em sembla molt bé, els parlaments estan per tractar de buscar acords".

Aquest tipus d'iniciatives, segons De la Vega, poden permetre avançar per arribar a un acord "satisfactori per a tots" entre el Govern espanyol i les comunitats autònomes en relació amb el finançament. De la Vega ha remarcat que s'estan produint reunions de forma "permanent" entre el ministeri d'Hisenda i les autonomies, de la qual cosa es dedueix que s'està avançant en l'acord.

En aquest sentit, i preguntada sobre el compromís que ella mateixa va adquirir amb el líder d'ICV, Joan Saura, perquè el nou sistema estigués aprovat en tres mesos des d'agost, ha respost que es podrà assolir un acord "en el termini indicat. És el nostre objectiu i en això ens estem movent".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Meliq Salau, Reus, 04/10/2008 - 13:46

Qui ens la fot i se n'en fot, no son pas els Zapatero i Rajoy sino els Artur Mas, Jose Montilla, Puigcercos i Saura
Aneu-vos-en covards, aprofitats! Els catalans volem la independència i els fets que hi condueixen! El 7 de març marxa sobre Brussel·les!

#5 Segimon, Barcelona, 03/10/2008 - 21:27

La Maritere i el Pedrito són on són gràcies als catalans, que no s'oblidin! És clar que si no estiguessin ells hauríem de suportar la vice Espe i un tal Pi$arro. En fi, que els uns i els altres son iguals; no hi ha cap més remei que la independència.

#4 Francesc, Badalona, 03/10/2008 - 18:33

Doncs si els hi sembla molts be en aquests, de ben segur que l'acord (si existeix) és una bona merda.

#3 l'ase dels cops, tarragona, 03/10/2008 - 18:22

que poc que ha durat lail.lusió! ja tenim al solbes cagant-la quan encara en montilla estava content!
amb aquesta gent no s'hi poden tenir tractes. se'ns en foten a la cara! de cap de les maneres hem d'estar en aquest estat!

#2 rafel, lleida, 03/10/2008 - 16:56

Muy contentos se les ve, malament, esas sonrisas son propias de su jefe , luego
donde dije diego....