Publicitat
Política · 30 de Juny de 2015. 14:18h.

El Govern demana no “estigmatitzar” les mesquites salafistes

Tunísia anuncia el tancament de 80 mentre que n’hi ha més de 50 a Catalunya

El Govern demana no “estigmatitzar” les mesquites salafistes

Imatge del terrorista Saifeddine Rezgui (Foto: Hakaek on line)

La portaveu del Govern, Neus Munté, ha demanat no “estigmatiztar” les mesquites salafistes que hi ha a Catalunya a pregunta d’e-notícies en la roda de premsa dels dimarts després de la reunió del Consell Executiu. Munté ha afirmat que “coincideixo plenament” amb el que va dir el seu predecessor, Francesc Homs, quan el passat 28 d’abril també va demanar també “respecte” i no “estigmatitzar cap confessió religiosa”.

L’anunci es produeix després que el Govern tunisià hagi anunciat al seva voluntat de tancar més de vuitanta mesquites salafistes al país arran del darrer atemptat. La Vanguardia recollia ahir les declaracions d’un imam que afirmava que “va ser un greu error tolerar el salafisme i ara paguem per això”.

El Parlament de Catalunya també va votar en el seu darrer ple una moció presentada del PPC en el que hi havia un punt que defensava “promoure davant els ajuntaments el tancament dels centres de culte il·legals relacionats amb el salafisme”. El punt en qüestió va ser rebutjat amb els vots de CiU, ERC, PSC, ICV-EUIA, la CUP i la diputada no adscrita Marina Geli.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#28 Pep, Bcn, 01/07/2015 - 23:17

Aqui som hippils!

#27 pilar, barna, 01/07/2015 - 20:20

El salafisme no és estrictament una ""confessió religiosa"" , és una secta molt perillosa dintre del Islam. Estem mal governats per irresponsables i per incultes. Espero que tothom recordi els noms dáquesta colla dímpresentables si arriba a passar alguna cosa horrible.

#26 Carles Martell, Barcelona, 01/07/2015 - 14:20

Europa està en guerra, en una guerra declarada contra Occident. Mentrestant tenim uns polítics que viuen ancorats en el políticament correcte, presos de la seva pròpia covardia. Hem patit atemptats brutals i ells viuen als núvols! Són còmplices!Tuníssia és més valenta que Europa amb les mesquites!

#25 Joan, Mataró, 01/07/2015 - 10:59

Tenim l'enemic a dins i no ho volem veure. Fins ara era un error de l'esquerra. Ara veug que "la dreta" tampoc ho veu. Al cul del sac trobarem les engrunes. O quan fou mort el combregaren. Ai, pobra Europa!

#24 Calimero, Barcelona, 01/07/2015 - 10:56

Desde aquí hago un llamado para hacer responsables directos de cualquier atentado q comentan estos terroristas a Artur Mas y sus secuaces de la CUP ERC PODEMOS/ ICV

#24.1 diguemhotot, Cerdanyola, 01/07/2015 - 17:08

Afegeix el Ministerio del Interior i el Gobierno de la Nación que són qui veritablement tenen el poder i competències en aquests temes, així com qui han permès la immigració descontrolada des començaments del 200