Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2020. 16:18h.

El Govern demana no marxar de pont

"Crida clara i directa a no sortir avui"

El Govern demana no marxar de pont

La secretària general d'Interior, Elisabeth Abad, ha demanat "responsabilitat" als ciutadans de Catalunya i ha fet una crida perquè la gent no es desplaci aquest dijous per aprofitar el pont de la Constitució i la Puríssima i així eludir el tancament perimetral dels municipis del cap de setmana.

El Procicat ha decidit que Catalunya es mantingui en el primer tram del pla d'obertura i Abad ha aprofitat la roda de premsa per fer "una crida clara i directa a no sortir avui, no sortir en la mesura del possible". "El nostre objectiu és poder disminuir la mobilitat i, és per això, que demanen la responsabilitat de tots i totes", ha afegit.

"La gent que surti, que sigui conscient i cal en tots els casos, minimitzar els contactes i prendre totes les mesures que sempre anem recordant: distància, mans, mascareta, ventilació i sobretot les mínimes interaccions socials", ha matisat.

Elisabeth Abad, que va rellevar Brauli Duart en el càrrec, ha estat sotsdirectora general de l'Escola de Policia a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), cap de gabinet de la Conselleria de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, a més de sotsdirectora general de Dret i Entitats Jurídiques a la Conselleria de Justícia.

Abad va néixer a Esplugues de Llobregat (Barcelona) el 1962, va ser diputada de CiU al Parlament -on va participar en les comissions d'Interior, Justícia i Relacions Exteriors- i senadora pel PDECAT entre 2016 i 2018. El 2013 va dirigir el Centre d'Iniciatives per la Reinserció (Cire), l'empresa de la Conselleria de Justícia que es dedica a la reinserció de presos i que es va encarregar de confeccionar les urnes i paperetes de el 9-N.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Sergi Sergio, Barcelona, 05/12/2020 - 19:08

Pero hay aun alguien que hago caso a estos incapaces??? El jueves por la tarde salieron de Barcelona 400.000 vehiculos.

#6 Vicente, Mataro, 04/12/2020 - 13:52

Bendita mascarilla en algunos casos que nos privan de sustos...

#5 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 04/12/2020 - 11:13

de acuerdo. Nosotros no nos vamos de puente pero a cambio que los del "govern" se tiren de un puente.

#4 Un que passava..., Terrassa, 03/12/2020 - 19:05

Jajajaja!!! I ho diu amb la mascareta mal posada!!! Que cadascú tregui les seves conclusions sobre l'aptitud o ineptitud d'aquesta gent...

#4.1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 03/12/2020 - 19:54

Mal posada? Per què? O és que s´ha de posar on jo porto el llaç groc?

#4.2 Un que passava..., Terrassa, 04/12/2020 - 08:51

La mascareta ha de tapar nas i boca. No sé on portes el llaç groc ni, evidentment, m’importa. Amb gent així no superarem ni la pandèmia global, ni la local.

#3 Sergi Sergio, Barcelona, 03/12/2020 - 18:55

Estos miserables son los que pedian desobediencia de todas las leyes menos de las suyas, "desobediencia civil" pero las suyas hay que cumplirlas si o si.
Solo por lo irresponsables, ineptos, incompetentes e incapaces que sois os deberia desobedecer toda Catalunya entera.