Publicitat
Política · 11 de Maig de 2009. 13:38h.

El Govern denunciarà el PP davant la Fiscalia

Per "vulnerar els drets dels nens" amb l'anunci contra la LEC

El Govern denunciarà el PP davant la Fiscalia

Carme Capdevila, amb Montilla

El govern català iniciarà mesures legals contra els responsables de l'anunci publicat pel PP a "La Vanguardia" on es critica la Llei d'Educació i el portaran a la Fiscalia al considerar que vulnera els drets dels menors.

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha assegurat que l'anunci, on apareixen un nen i una adolescents emmanillats, "vulnera els drets més elementals dels nens" i ofereix una imatge "degradant" d'ells.

"És una imatge totalment innecessària i gratuïta que crea una opinió negativa que perjudica a la nostra societat. Apareixen dos menors emmanillats com si fossin culpables d'alguna cosa", ha denunciat Capdevila, després d'assegurar que els serveis jurídics del seu departament estan estudiant quines mesures legals es poden emprendre contra els responsables de l'anunci.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Ramon de les olives, Barcelona, 12/05/2009 - 08:31

Em fa molta gràcia que aquests polítics que es passen per l'Arc de Triomf les sentències judicials respecte els drets dels pares per educar els seus fills quan no els hi són favorables faci això. L'esquizofrenia política té aquestes coses.

#15 Johan, Sants, 11/05/2009 - 23:03

soc catala,pero el socialisme es mes de dretes kel pp o kualsevol..ens enganyen i us ho creieu..amb politikes deskerres,pel poble..i ZAS!amb laltre ma ens prenen la cartera!a el montilla no te ni el batxillerat,k podem sperar?res..un forat cada cop gran

#14 ryben, Sanfe, 11/05/2009 - 18:22

No entiendo la venda en los ojos o el fanatismo desmedido que tiene media España. Esa reiteración en el voto sin analizar la realidad, sin ver que el socialismo necesita encorsetar, intervenir, controlar y manipular a la sociedad, está haciendo mucho daño

#13 ryben, Sanfe, 11/05/2009 - 18:18

Otra barbaridad más de este socialismo tirano y destructor que sufrimos por culpa de unos votantes irresponsables. El objetivo final es bajar el nivel intelectual, adormecer la masa encefálica. Así se aseguran que los niños luego votarán socialista.

#12 Leo, Barcelona, 11/05/2009 - 17:40

Joan, educar a los niños en la idea de que patria no hay más que una y que todo el que no coincida con nuestra idea es nuestro enemigo, al que hemos de desterrar o enviar al fuego eterno, me recuerda a épocas pretéritas poco dignas de elogio.