Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2019. 19:31h.

El Govern descarta un referèndum en resposta a la sentència

Ni eleccions ni vaga general ni govern de concentració

El Govern descarta un referèndum en resposta a la sentència

Meritxell Budó

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, no ha sabut concretar quina serà la resposta del Govern en cas de sentència condemnatòria per als presos. Els periodistes han preguntat reiteradament sobre aquesta qüestió en la roda de premsa posterior al Consell Executiu, però Budó només ha pogut reconèixer que no hi ha “una proposta concreta sobre la taula”.

Budó ha admès que el Govern no s’ha plantejat la celebració d’un nou referèndum, ni la convocatòria d’eleccions, ni tampoc un govern de concentració. “No hi ha aquestes accions concretes sobre la taula”, ha insistit la consellera, qui ha assenyalat que “encara no podem dir quin és el posicionament del Govern”.

Respecte la possibilitat de configurar un govern de concentració, la portaveu ho ha descartat perquè “no té recorregut polític”. “Hi ha dues formacions polítiques que haurien de formar part d’aquest govern de concentració que s’han autoexclòs”, en referència als Comuns i la CUP.

La portaveu ha insistit en què es donarà “una resposta unitària”. “S’està treballant paral·lelament i políticament, des de les forces que donen suport al Govern, com des dels membres del Govern quina ha de ser la resposta més adequada a aquesta sentència. Però encara no podem avançar el què ni el com”, ha repetit davant les preguntes dels periodistes.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Albert, Blanes, 18/09/2019 - 12:52

"no tenim ni cinc per comprar urnes" ja,ja,ja,ja,ja,ja...

#6 Casandra, BARCELONA, 18/09/2019 - 07:32

Es que hay que acatar la ley del Estado, que es el marco que paradojicamente permite que sigáis a la deriva , cobrando por hablar de vuestro chiringuito y demás lindezas mientras nos hundimos en el ridículo.

Que una farmacéutica sea la portavoz de este desgobierno es de sainete. Tendría que acabar recetando algo tras cada comparecencia.

#5 Pedro Vidal, Barcelona, 17/09/2019 - 22:59

Bleda fascista: Lárguese ya.

#4 Mesetario, Meseta, 17/09/2019 - 21:54

Alguna idea: celebrar 207 actos reivindicativos de la inde todo los días.
Mejor idea: en lugar de 207, celebrar 207 billones de actos diarios.

#3 rosa, Barcelona, 17/09/2019 - 21:00

Que no li fa vergonya ser una carallot