Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2012. 11:00h.

"El Govern d'Espanya és tan català com qualsevol altre"

La Delegada del Govern espanyol afirma que vol donar més "visibilitat" a la Policia Nacional i la Guàrdia Civil

"El Govern d'Espanya és tan català com qualsevol altre"

Imatge de l'entrevista a El Mundo

María de los Llanos de Luna, delegada del govern espanyol a Catalunya, ha afirmat que "el Govern d'Espanya és tan català com qualsevol altre". La delegada, en una entrevista publicada aquest diumenge al diari El Mundo, s'ha mostrat satisfeta perquè des que Rajoy va arribar a la presidència ja hi ha hagut tres visites ministerials a Catalunya -dues d'Alberto Ruíz Gallardón i una d'Ana Pastor- i perquè la Policia Nacional tingui més presència als carrers catalans.

"La societat catalana ha de veure que el Govern d'Espanya és a Catalunya i és tan català com qualsevol altre. Catalunya és Espanya i hi ha un interès per aquesta comunitat, que sempre ha estat motor econòmic i volem que torni a ser-ho. El que beneficia Catalunya beneficia Espanya", ha assegurat.

També ha confirmat que espera que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil tinguin més visibilitat a Catalunya. "La Policia i la Guàrdia Civil tenen capacitat i vocació de servei, però la seva gran tasca a Catalunya ha passat desapercebuda. Em proposo donar visibilitat al govern espanyol i a les forces de seguretat de l'Estat tot divulgant les grans operacions que estan fent", ha explicat.

D'altra banda, ha lamentat que en el poc temps que porta al càrrec ha viscut més protestes davant la Delegació del Govern espanyol que el seu antecessor al càrrec en set anys. "Hi ha qui vol guanyar al carrer el que no guanya a les urnes. Se'ls omple la boca quan parlen de democràcia, però per a ells democràcia és el que coincideix amb els seus interessos".

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#42 XJ, Lleida, 28/02/2012 - 19:15

Aquet govern que tenim ala Generalitat fara tot loque li diuen desde españa y del pp quina vergoña para Cataluña tindre un gover com aquet tot lopoc quesaconseguit fins hara Cataluña hara huperdra tot grasies al pacte a Cataluña ciu pp y el apoyo de ciu al congres dels diputats a Madrid

#41 ivan el terrible, Sant Cugat del Vallés, 28/02/2012 - 18:07

Perfecte!. Aixi, el govern d'Espanya, está favor de la Independència de Catalunya. Gracies!.

#40 ramon, barcelona-c, 28/02/2012 - 00:13

Malgrat l'inopia dels catalans segur que alguns son capaços de veure que ,en una primera fase, el PP acceptaque els catalans visquin espanya en català , per aixó el tema de la benemerita i de la policia espany. En una segona fase ens treuran el que quedi del català.Nosaltres volem Catlunya en català

#39 jordi, esplugues llob, 27/02/2012 - 22:00

Per descomptat, i jo tant espanyol, i mes poder, que la delegada del Gobierno. I la guardia civil es tant catalana com els mossos. I l'Aznar tant calalanista con en Pujol..............qui ho pot dubtar aixo !!!!

#38 pepe, andorra, 27/02/2012 - 19:10

déjese de rollos identitarios y limítese hacer cumplir la ley, por ejemplo, q ondee la senyera en los cuarteles de la GC y la PN. Y así podrá tener mas fuerza moral para después hacer lo mismo con el resto. Q ahora no es tiempo de ponerse a la altura, en su neolengua ademas, con los cumbayas.

#38.1 ANTONIO PEIRÓ, LLEIDA, 28/02/2012 - 14:16

el apartado 3º de articulo 3º de Ley dice ". 3. La bandera de España será la única que ondee en el asta de los edificios públicos militares y en los acuartelamientos, buques, aeronaves y cualesquiera otros establecimientos de las Fuerzas Armadas y de las Fuerzas de Seguridad del Estado.