Publicitat
Política · 13 de Març de 2013. 23:20h.

El Govern destinarà a TV3 les subvencions de mitjans privats

"Això és una priorització clara i nítida a favor de la televisió pública de casa nostra"

El conseller de Presidència, Francesc Homs, ha assenyalat que el Govern destinarà a TV3 i Catalunya Ràdio les subvencions de mitjans privats. "Això és una priorització clara i nítida a favor de la televisió pública de casa nostra", ha remarcat en resposta a una pregunta parlamentària d'ICV-EUiA.

En efecte, la diputada ecosocialista, Marta Ribas, ha interpel·lat el Govern sobre el tancament de les delegacions territorials de TVC, i ha reclamat a l'executiu "prioritzar en els pressupostos del Govern (...) per a aquest any l’aportació als mitjans de comunicació públics del país en front a les subvencions als grups de comunicació privats de Catalunya".

Homs ha replicat que "TV3 no ha tancat cap delegació, hem de parlar amb propietat tots plegats, oi?; de fet, n’obrirà amb personal propi". "Una de les primeres mesures que ja he anunciat en nom del Govern en relació amb tota aquesta qüestió és suprimir les subvencions als mitjans privats per, precisament, donar suport a la televisió pública i a la ràdio pública del nostre país. Aquesta és la decisió que hem pres", ha insistit.

El conseller ha reblat que "això vostès, quan governaven, no ho havien fet mai. I això és una priorització clara i nítida a favor de la televisió pública de casa nostra", ha conclòs Homs.

Homs, al Parlament, durant la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 BEJOTA, BCN, 14/03/2013 - 16:07

ADÉU ,SR. MAS.Després de la darrera reunió de la direcció de la federació de CiU no hi ha cap dubte de que Jordi Pujol, Felip Puig i Duran Lleida recolzen a Recorder, perquè volen una rebaixa immediata de les tensions amb l'Estat.

(ELDEBAT.CAT)

#16 Se piensan que los catalanes son muy tontos, y haberlos haylos, pero no tanto, 14/03/2013 - 15:01

Bueno, siempre nos quedarán las campañas institucionales de publicidad en prensa y radio (anuncios) como forma encubierta de subvencionar a los periodistas amiguetes.Lo sabe todo el mundo mundial, aquí, en Madrit, en Tegucigalpa y en Pekín. Nada nuevo bajo el sol.

#15 tom, bcn, 14/03/2013 - 14:23

clar, com que tv3 els hi va bé per fer-se propaganda. Però als funcionaris ens tornen a retallar el sou. Els hi tindrem en compte en les properes eleccions tan a CiU com a ERC

#14 nedland69, Roses, 14/03/2013 - 13:42

suposo que m´he tornat esceptic amb els politics que tenim però estic mes que segur que el que ha dit no serà del tot cert,les subvencions als mitjans privats continuaran,es diran d´altre manera però continuaran,i TV3 continuara igual,per que per poder tenir els mitjans al teu servei s´ha de pagar

#13 Bernat, Barcelona, 14/03/2013 - 12:56

Amb els 30 milions que ens costa la F1, entre el canon i mobilització de Mossos i altres serveis, a més del canon de TV3 i les despeses de viatges als cinc continents, ja es pot pagar el 10 per cent del deute a les farmàcies. La F1 la podem veure a A3 i els medicaments només estan a les farmàcies.