Publicitat
Política · 4 de Maig de 2021. 17:38h.

El Govern diu ara que no cal prolongar l'estat d'alarma

Malgrat admetre que la pandèmia no està “controlada”

El Govern ha anunciat que a partir del 9 de maig quedarà “sense efecte el confinament nocturn i es recupera la mobilitat a Catalunya”. Tot i això, han remarcat que “si empitjora la situació no descartem aplicar qualsevol mesura com ho hem fet abans”. El Govern, però, sempre havia defensat l’estat d’alarma fins a dia d’avui.

Des de l’Executiu català, però, han assegurat que “no necessitem cap modificació legislativa urgent” i han agraït “la responsabilitat que ha demostrat els ciutadans catalans durant tots aquests mesos”.

Budó ha confirmat que hi ha hagut “un lleuger repunt de casos després de Setmana Santa, però no hi ha hagut quarta onada”. “Ara podem començar una nova etapa”, ha celebrat.

També han advertit “que no tinguem un estat d’alarma no vol dir que la pandèmia estigui controlada” i han recordat que “es durant la interacció social que el virus es propaga”. “Hem de ser molt curosos, sobretot en espais tancats”, han sentenciat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 El fet diferencial, Barcelona, 04/05/2021 - 18:27

Cada dia estem pitjor a CAT, quan quasi totes les CC.AA. amb molt bon criteri reclamen allargar l'Estat d'alarma surt el desgovern de Catalunya amb "el fet diferencial", i donde dije digo digo diego, sinó reventen