Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2022. 14:44h.

El Govern diu que fa "els deures" amb la sequera

Cap mesura a llarg termini llevat de restriccions

El Govern diu que fa "els deures" amb la sequera

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha defensat que fan "els deures" amb la sequera, però, a pregunta d'e-notícies, no ha pogut concretar cap mesura que estudiïn prendre a llarg termini llevat de les restriccions d'aigua després que l'Executiu hagi acordat que el sistema Ter Llobregat i l'embassament de Darnius Boadella entrin en situació d'alerta per sequera.Preguntada sobre si preveu construir més embassaments, mini embassaments o el transvasament del Roine; Plaja ha dit que "el pla de sequera fa molts mesos que està en marxa" i ha afegit que "les dessalinitzadores van a tota màquina, han passat del 20 al 100%, s'ha augmentat de manera considerable la producció d'aigua regenerada".

Plaja també ha dit que "és necessari estendre el nivell d'alerta per sequera als municipis que s'abasteixen amb el sistema Ter Llobregat i de Darnius Boadella" i ha detallat que "les restriccions afectaran 514 municipis i 6,7 milions d'habitants i seran vigents a partir de divendres".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 joe, Tarragona, 22/11/2022 - 22:47

Ineptitud,parches,palos de ciego,no saben ni por donde les da el aire,que se ponga escote.

#6 Tabarnés puro, Barcino, 22/11/2022 - 20:08

Totalmente de acuerdo, tienen una sequía de neuronas e ideas que la sequía meteorológica parece un chiste a su lado. Empiecen a llenar cubos, lo vamos a flipar con esta banda.

#5 Aleman stolberg, Tortosa (Taifa ind.) , 22/11/2022 - 19:01

La pertinaz sequia (TVE año 66 primera tele Iberia mundial de inglaterra boby charlton ,eusebio) la intento paliar el gobierno y sin pagar impuestos, ahh y paga extra en santa claus y verano.

#4 joan, manresa, 22/11/2022 - 16:31

Des de " Can Tonet ",obrim la nostra paradeta..--Esperem que amb aquesta ventada s'aclareixin las ideas als nostres polítics..,pro molt ens temem que son irreversibles.., fan els deures..???. Sí, clar, restriccions, lo sencillet..,i a llarg termini..?Axó ya es per polítics professionals..,no per cagamandurries ..,recordin que i han mini-pantans !

#3 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 22/11/2022 - 16:04

Solo quedará la mediocridad, falta de iniciativa, la sequía, el polvo y la miseria. Por faltar faltan hasta los bolets, ni se dejan ver. ¿Pero qué haremos sin las emisiones de Caçadors de bolets? digue'ns-ho