Publicitat
Política · 18 de Setembre de 2018. 14:19h.

El Govern encara confia en Pedro Sánchez

Artadi afirma que "seguim pensant que hi ha d'haver diàleg"

El Govern encara confia en Pedro Sánchez

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha dit que la relació entre el Govern i l'executiu espanyol ha millorat en els primers 100 dies de govern Sánchez però demana que hi hagi passos més enllà dels gestos  i ha lamentat que la reforma de la Constitució que ha plantejat el president espanyol per eliminar els aforaments no inclogui el dret a l'autodeterminació.

Artadi ha assegurat que "seguim pensant que hi ha d'haver diàleg", però ha advertit Pedro Sànchez que "el dret a l'autodeterminació és irrenunciable" i ha afegit que "estem pendents del recorregut que vol fer el PSOE, creiem que la solució cap dins la Constitució".

La consellera de la Presidència ha reclamat al president espanyol "més claredat per veure quina és la solució política de la que tant parla el PSOE". En aquest sentit, ha dit que "ens semblaria estrany que si hi ha una reforma de la Constitució, no es resolgui el problema polític".

"Nosaltres creiem que no cal reformar la Constitució per fer un referèndum, però si el Govern espanyol creu que cal, no entenem per què no aprofiten l'oportunitat", ha afegit durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu.

"Nosaltres sempre hem defensat que dins la Constitució hi cap un referèndum vinculant", ha expressat Artadi, tot i que s'ha mostrat a "parlar" i a "estudiar" totes les opcions si hi ha una proposta del Govern espanyol perquè Catalunya pugui exercir l'autodeterminació.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 18/09/2018 - 18:19

El Pruses crea empleo. Defiendelo

#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 18/09/2018 - 17:29

Artadi afirma que "seguim pensant que hi ha d'haver diàleg"

¿Pero en que quedamos? ¿no ha dicho tu jefe el Pastelero Loco que eso de la indepandansiá será dentro de treinta años...?pues dejad de dar el coñazo con "el diálogo" y demás zarandajas. ¡Al separatismo ni agua...!

#3 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 18/09/2018 - 16:43

Cuando un gobierno regional le da plantón al jefe del Estado del país, ese gobierno regional no merece ni atención ni dialogo alguno.

#2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 18/09/2018 - 16:18

Quin govern? Perque l'Artadi diu "diàleg" mentre en Torra crida a "encendre els carrers" i, com vam veure diumenge, la Genestapo i els CDR obeeixen fidelment els preceptes del Torracisme.

#2.1 Albert, Blanes, 19/09/2018 - 10:54

Aixó es igual que els dropúls que diuen que som república i per altre banda en Puchi diu que fins cap a 20 o 30 anys no ho serem. No m´hagués imaginat mai que els catalans arribariem a esser tan patétics i tan ridículs.

#1 no me fio, Barcelona, 18/09/2018 - 14:54

Uy, uy, uy... como para fiarse... seguro que ya necesitan alguna inyección del FLA.