Publicitat
Política · 1 de Març de 2011. 15:01h.

El Govern encara no ha presentat cap pla anti crisi

El Consell Executiu s'ha reunit ja una desena de vegades

El Govern encara no ha presentat cap pla anti crisi

Francesc Homs

El Govern encara no ha aprovat cap pla per a lluitar contra la crisi malgrat que ja porta deu reunions del Consell Executiu des de la seva primer sessió ordinària el passat 1 de gener.

Aquest dimarts ha aprovat el decret d'ordenació de formació professional, plans pilots per a Salt i altres municipis amb immigració, la reestructuració del Departament d'Interior -amb la supressió de la Secretaria de Seguretat que havia d'ocupar Xavier Crespo- i diversos nomenaments pendents, sobretot en Afers Exteriors.

L'Executiu ha dedicat aquests dos mesos a intentar posar ordre a les finances de la Generalitat i a fer la majoria de nomenaments d'alts càrrecs, però llevat del pla contra el fracàs escolar -que bàsicament significa reintroduir els examens de setembre- no ha presentat encara cap mesura econòmica contra la crisi.

El president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha esforçat en canvi de llançar missatges d'optimisme després dels anuncis successius de retallades perquè com afirmava el passat dias 16 "Catalunya disposa d'actius suficientes per encarar el futur amb optimisme".

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha considerat, d'altra banda, que s'ha posat fil a l'agulla amb "el pla d'estabilitat financera" per "introduir confiança en el nostre país". Homs també a atribuït la moció sobre mesures econòmiques presentada pel PP en el darrer ple del Parlament perquè "deu tenir present el seu propi calendari del 22 de maig".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat