Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2019. 14:49h.

El Govern encoloma a l'Ajuntament el desallotjament de l’acampada

Damià Calvet: "és el competent en la via pública"

El Govern encoloma a l'Ajuntament el desallotjament de l’acampada

El conseller de Territori, Damià Calvet, en funcions de portaveu per malaltia de Meritxell Budó, ha traslladat a l'Ajuntament de Barcelona la responsabilitat de desallotjar l'acampada a la Plaça Universitat.

Calvet ha exposat en la roda de premsa posterior al Consell Executiu d'aquest dimarts que "tot el que fa referència a l'acampada de Plaça Universitat ho sabem a través de l'Ajuntament, que és el competent en la via pública".

Finalment, el conseller ha assegurat que "serà l'Ajuntament el que acabi determinant el que passa amb l'acampada". "Nosaltres estarem a disposició de l'Ajuntament, una vegada presa la decisió, fer el que calgui", ha afegit.

acab.jpg

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 gurguri, barcelona, 19/11/2019 - 19:19

Sra.COLAU el independentismo no tiene amigos,ni empatía, ni Solidaridad, ellos defenden sus negocios de 30 años.Protegen a los CDR y demás violentos. Destrozan la imagen de la Ciudad y le dice que el Ayuntamiento gaste millones en contenedores, limpiar Universidad etc.

#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 19/11/2019 - 18:55

Si ya contrató manteros como vigilantes... ¿estamos seguros de que la Colau no pernocta entre sus perroflautas...?

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 19/11/2019 - 17:37

Al final hauran de ser de nou els civics ciutadans d´Hospitalet els que devant la inoperancia i pasivitat de les administracions els que deuran de frese carrec de recuperar els usos i costums democratics.

A veure si d´una puta vegada n´aprenem.

#2 Truquo, Gotham, 19/11/2019 - 15:48

Si en lugar de treinta irredentos con una moralidad más que cuestionable fuesen cinco mil jóvenes impolutos y ejemplares, el mérito sería suyo.
Lo siento, Sra. Colau, los indepes no pagan traidores, cómase el marrón.

#1 Barcino, qui t'ha vist i qui et veu, Barcelona, 19/11/2019 - 15:36

Com sempre, el uno por el otro la casa sin barrer. El que si és cert que a Barcelona entre la passivitat de l"Ajuntament i del govern de la Gene, ens ha tocat la grossa, i els barcelonins, pagant els impostos més alts, per tenir una ciutat feta una guitlla i assetjada diariament