Publicitat
Política · 20 de Desembre de 2018. 14:52h.

El Govern equipara els CDR amb el Consell de Ministres

Diu que garantirà els drets de "reunió" d'ambdós

El Govern equipara els CDR amb el Consell de Ministres

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha equiparat el dret del Consell de Ministres a reunir-se a Barcelona aquest divendres amb les protestes convocades pels Comitès de Defensa de la República per protestar contra aquesta trobada que se celebrarà a la Llotja de Mar.

Artadi ha manifestat que "quan parlem de garantir drets, evidentment, s'inclou el dret del Consell de Ministres a reunir-se a la ciutat Barcelona". "Per tant, les conseqüències que té de reacció ciutadana de forma no violenta s'ha de poder garantir i s'ha de poder vehicular", ha afegit.

La consellera de la Presidència ha dit que "respecte a altres alteracions que puguin succeir com temes de mobilitat, ho anirem resolent", però ha recordat que "les convocatòries oficials són una manifestació a la tarda i un acte polític que hi ha vora a l'Estació de França".

Finalment, Elsa Artadi ha dit que en les mobilitzacions no hi participaran cap conseller, però sí que ho faran diputats i representants dels partits independentistes.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Alien, Pluton, 20/12/2018 - 18:25

Malparits. Jo demà tenia que sortir de Barcelona per activitats que m'interessen i no ho puc fer per culpa d'una colla de dropos. El meu negoci ha de tancar perquè la gent que hi treballa no podria accedir a Barcelona. Sou conscients de quantes hores i diners ens fa perdre la pija cursi de Harvard i els cretins que l'envolten?

#8 Soloesmiopinion, Tabarnia, 20/12/2018 - 17:48

No sabia que los ministros tienen pensado cortar carreteras... Esta Artadi cada día es más ridicula.

#6 opinador, Barcelona, 20/12/2018 - 16:42

nunca defraudan, como siempre la mentira y la manipulación son sus estandarte

#5 opinador, Barcelona, 20/12/2018 - 16:32

quin Govern? Cataluña lleva años sin gobierno (por cierto, no es un gobierno de verdad, es un consejo autonómico)

#4 Sebastià, Barcelona, 20/12/2018 - 16:08

Quines ganes tinc de veure aquesta pija a les files de l'atur, pero abans que algú li canti les quaranta cada vegada que coincideixi en ella pel carrer, perque te una pocavergonya monumental propia d'un fanatisme colosal de boqueta, perque aquesta a la mes minima també fugiria amagada en el maleter d'un cotxe. Ara fa el gallito pero tot arriba