Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2020. 12:44h.

El Govern es compromet a convocar les eleccions

"Mai hem tingut por de les urnes"

El Govern es compromet a convocar les eleccions

El vicepresident del Govern en funcions de president Pere Aragonès s'ha compromès a convocar les eleccions després que el líder del PP, Alejandro Fernández, li recordés que els "Estats Units acaben de fer unes eleccions amb plenes garanties sanitàries" i afegíes que "ells són una societat avançada, evidentment, però se suposa que nosaltres també ho som".

Aragonès ha assegurat que "el dia 22 jo signaré el decret de convocatòria de les eleccions, com correspon, i que hauran de seguir treballant per garantir les condicions sanitàries no només per a l'activitat electoral del dia 14 de febrer, sinó per a l'activitat dels serveis públics, per a l'activitat social i per a l'activitat econòmica d'aquest país".

També ha dit que "el 14 de febrer hi han eleccions i han d'haver-hi les condicions per poder fer eleccions" i ha recordat que "en aquest Parlament es va reunir un grup de treball amb els diferents grups parlamentaris i amb el Govern per tal de garantir-ho". "Aquest és l'objectiu que ens marquem, i aquí és on estem centrats i on estem treballant al cent per cent", ha remarcat.

Finalment, Pere Aragonès ha manifestat que "nosaltres no tenim mai por de les urnes. No n'hem tingut mai, de por de les urnes". "Estimem tant les urnes, nosaltres, que no ens fan por de cap de les maneres", ha sentenciat.

ale.jpg

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepe, andorra, 16/12/2020 - 20:03

ok, entonces dejemos las urnas y contemos los votos uno a uno sin dominion ni indra. Y por supuesto, nada de quemar papeletas ni darle nada a ningun funcionario de correos q lo apunta en una tableta electronica de esas. Q anda q no han avanzado ni nada en pucherazos desde el caciquismo del siglo XIX...¿O es q pensais q los resultados no se cambian?