Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2017. 14:26h.

El Govern es conjura

Turull: “No volem frenar”

El portaveu del Govern, Jordi Turull, ha negat que vulguin frenar després de les darreres declaracions tant del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, com el de l’ANC, Jordi Sánchez. “Nosaltres no volem frenar”, ha manifestat en roda de premsa després de l’habitual reunió del Govern de cada dimarts. “Nosaltres seguim” ha insistit al costat de la consellera de Treball, Dolors Bassa. En la seva opinió, “hem volgut fer el referèndum de manera acordada”.

Turull, en tot cas, ha evitat també donar una resposta concreta a les preguntes sobre què faran els Mossos després de la reunió aquest matí del majo del cos, Josep Lluís Trapero, a la fiscalia juntament amb les forces de seguretat de l’Estat.

“El que si que li puc assegurar és que la prioritat absoluta per a Govern es la lluita contra el terrorisme en un estat d’alerta quatre”. “Algú hauria de fer una reflexió en aquest sentit”, ha afegit en referència a la fiscalia o la justícia. Jordi Turull no s’ha mogut d’aquest argument malgrat que un periodista de la sala li ha preguntat “els Mossos d’Esquadra poden escollir si volen complir o no l’odre d’un jutge?”.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 Cat Show 3%, Bcn, 13/09/2017 - 08:14

La conjura dels del 3% , normal volen mes pasta, la vida de luxe es molt cara nois.
O la conjura del Vaquilla i els Torete disfrazats de politics.
Pendreu mal. Fijo.

#16 Cat Show 3%, Bcn, 12/09/2017 - 19:03

Si la conjura ........dels fanatics. Volen fer saltar l' estat pels aires com si res.

#15 Grauero, Gurugù, 12/09/2017 - 18:26

"hemos querido hacer el referéndum de manera acordada"
Y como no han querido, pues ponemos las reglas que nos pasa por los cohones.
Como vuestras famosas leyes, cambiando el reglamento, y a escondidas. Que motivos teníais para hacerlo así de esa manera?.

#14 Albert Escarré Puig, Barcelona, 12/09/2017 - 17:20

#14

Jordi Turull, frenad, frenad, que de lo contrario caeráis por un precipicio. Recuerda de 62 escaños que teníais.¿ Cuántos sois ahora .? Recuerda; CIU, CD, ...PDECAT. (Junts pel Sí )... R.I.P final. Quien gobierna no sois vosotros. Os gobierna la CUP.

#13 tzatza, bcn, 12/09/2017 - 16:46

Si no freneu us passarà com a "Thelma i Louis". La furgona estimbada de la CUP haurà estat premonitòria del desastre.