Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2019. 14:32h.

El Govern es "conjura" per aprovar els Pressupostos

"Estem treballant per poder tenir la seva aprovació"

El Govern s'ha "conjurat" per tirar endavant els Pressupostos i ha anunciat que preveu presentar un "avantprojecte" dels comptes abans que s'acabi l'any. Així ho ha exposat la portaveu Meritxell Budó en la roda de premsa posterior al Consell Executiu d'aquest dimarts.

La consellera de la Presidència ha manifestat, a pregunta d'e-notícies, que "nosaltres estem treballant amb el marc que hi ha aquesta voluntat de dotar-nos d'aquesta eina pressupostària". "Aquesta és la voluntat i la prioritat amb la qual treballa el Govern" i ha subratllat que "confiem" a tenir-los.

Budó ha evitat pronunciar-se sobre si convocaran eleccions en cas que no s'aprovin i ha insistit que "estem conjurats a poder tenir Pressupostos i estem treballant per poder tenir la seva aprovació". També ha assenyalat que el vicepresident Pere Aragonès "ens trasllada la bona predisposició de poder tenir suports més enllà dels grups que donen suport al Govern".

Finalment, la portaveu ha assegurat que l'Executiu de Torra  "va a l'una" en la negociació dels comptes de la Generalitat amb els comuns, però ha admès que estan recollint "totes les sensibilitats perquè tothom se senti còmode".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Maite Torra i Buldog, Girona, 04/12/2019 - 08:41

En Fa mitja basarda l’expressió que fa la noIa aquesta tot i que percep 105 mil Eurets a l’any

#1 Perico, Matadepera, 03/12/2019 - 19:57

" estamos trabajando"... ¡cómo tergiversan las palabras!