Publicitat
Política · 24 de Maig de 2016. 14:08h.

El Govern es conjura per no avançar eleccions

Junqueras ja planteja prorrogar Pressupostos si no té el suport de la CUP

El Govern es conjura per no avançar eleccions

Oriol Junqueras, amb Pere Aragonès

El Govern es planteja ja no avançar eleccions i prorrogar els Pressupostos si no aconsegueix el vot de la CUP al projecte de llei. El vicepresident, Oriol Junqueras, ha recordat en roda de premsa a pregunta d'e-notícies que "hi ha molts Pressupostos prorrogats al llarg de la història que no han derivat en eleccions anticipades".

La CUP, de moment, ha plantat ja la presentació dels Pressupostos al Parlament. La diputada Eulàlia Reguant s'ha limitat a agafar el pendrive, però no s'ha quedat a l'acte formal de lliurament.

Junqueras ha insistit, tanmateix, que l'objectiu de tot conseller d'Economia és "aprovar els Pressupostos per unanimitat" encara que ha admès que "això no ha passat mai".

En la seva opinió, "són uns molts bons Pressupostos" i que, en tot cas, "molt millor que mantenir els actuals prorrogats". També ha recordat a la CUP que hi ha 800 milions en despeses socials iq que "si no s'aproven" no es podran executar.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 BEJOTA, bcn, 24/05/2016 - 18:45

Caixabank traslada a Madrid su nueva división de banca corporativa, según publica este domingo El Confidencial. La decisión de la entidad llega en plena cascada de traslados de empresas catalanas fuera de la comunidad, en el contexto del proyecto independentista.

#2 Toti, Bcn, 24/05/2016 - 15:11

Cono claro la cuestión es seguir cobrando! Cuando se coge la poltrona nadie la quiere dejar! Esto es más viejo que ir a pie! La pela es la pela!

#1 Carlos Gomez, Bcn, 24/05/2016 - 14:42

Hi ha masses hipoteques a Matadepera, Sant Cugat i la Cerdanya que pengen d´un fil.
I aquest fil es diu eleccions.