Publicitat
Política · 17 de Gener de 2023. 13:43h.

El Govern es desentén de Puigdemont

"Mai ha negociat pel president"

El Govern es desentén de Puigdemont

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, s'ha desentès de la petició de la fiscalia que ha recorregut l'auto del jutge Pablo Llarena per demanar que es persegueixi l'expresident Carles Puigdemont per desordres públics.

Plaja ha dit en la roda de premsa posterior del Consell Executiu que "mai el Govern ha negociat pel president ni s'ha tractat explícitament el seu cas com ell ha demanat". "El que vol aquest Govern és que més aviat que tard els exiliats puguin tornar a Catalunya", ha exposat.

També ha defensat que "el Govern considera que la reforma del Codi Penal, i especialment l'eliminació del delicte de sedició, és un gran avenç" i ha afegit que l'Executiu "no pot entrar en la interpretació que en facin els jutges espanyols".

Finalment, ha assenyalat que "aquest posicionament de la Fiscalia sembla més una batalla entre diferents sectors de la justícia espanyola que una altra cosa" i ha afegit que "malauradament el que està fent el jutge Llarena avui ho podria haver fet en qualsevol altre moment".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 17/01/2023 - 21:59

No solo el Govern se desentiende de Puigdemont, muchos más.
¡Dentro de poco no quedará nadie que no se haya desentendido de Puigdemont!

#2 Quina creu!, Barcelona, 17/01/2023 - 15:23

A can lazi son com uns germans mal avinguts, cops baixos, desaveniències, ganivetades, tots volen manar, i el resultat de Catalunya a la vista està, pitjor que mai

#1 Carlos Gomez, cuidao con el escalon, 17/01/2023 - 14:58

Si enchironan al marido de la tarotista ..quien se calzara su corona ?

El unico que queda alli sin riesgo de ser extraditado es el Valtonyc.