Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2020. 14:09h.

El Govern es desentén del tall de la Meridiana

Budó diu que "no estic aquí per fer valoracions personals"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, no ha volgut pronunciar-se sobre el tall diari que es fa a l'Avinguda Meridiana de Barcelona des del passat 15 d'octubre per reclamar la posada en llibertat dels líders independentistes empresonats després de la sentència del Suprem.

Preguntada per e-notícies sobre si "és normal que es pugui tallar la Meridiana més de cent dies sense que la Guàrdia Urbana o els Mossos d'Esquadra intervinguin", Budó ha dit que "no estic aquí per fer les meves valoracions personals".

"Si fos el seu carrer, diria el mateix?" ha insistit el periodista Xavier Rius a la consellera de la Presidència, que ha reiterat que "estic aquí com a portaveu del Govern i aquests temes no s'han tractat a Govern". "Si m'ho permet, les opinions les donaré en altres àmbits però no en aquest faristol".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 luis, barcelona, 04/02/2020 - 18:46

¿Alguien medianamente cuerdo, imaginaria algo asi en un PAIS MINIMAMENTE CIVILIZADO?

#5 Veciana, Barcelona, 04/02/2020 - 17:15

Esto puede denunciarse por prevaricación.Hacer cumplir la ley no es opcional.

#4 The Hustler, Barcelona, 04/02/2020 - 16:32

Ja et val, Rius! A qui se li acut anar amb aquesta bírria de preguntes al govern dels millors?

#3 El faristol, Barcelona, 04/02/2020 - 16:24

Un dia en vaig trobar enmig del fregao de la Meridiana i no podia agafar el bus perquè no baixava per Dublín. És del tot lamentable fer la punyeta als conciutadans, però d'altra banda descubreixes com s'ajuda la gent bona, veïns, botiguers, conductors T.P., en aquesta tallada estèril d'una de les principals vies BCN

#2 ME APRIETA LA BARRETINA, TABARNIA, 04/02/2020 - 14:47

Hace unos días pasé por allí. Yendo desde las glorias, la urbana había cortado ya la meridiana, desviando a los coches, supongo que para que los automovilistas no se los encontrasen y se encarasen con ellos. Es decir, protegiendo a estos totalitarios (La calle es nuestra)

Les pregunté porqué no hacían nada y la urbana ponía cara de circunsta