Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2021. 14:19h.

El Govern es desentén dels usuaris de Renfe afectats per la vaga

Diu que no qüestiona la vaga malgrat que els maquinistes han incomplert serveis mínims i han abandonat màquines a Sants

El Govern ha expressat el seu suport a la vaga de maquinistes de Renfe malgrat que aquests estan incomplint els serveis mínims deixant milers de persones sense poder desplaçar-se, a més de deixar abandonades màquines a l’estació de Sants per bloquejar la circulació.La portaveu de l’Executiu, Patrícia Plaja, ha remarcat que “la vaga que estan fent els maquinistes de Renfe no es qüestiona, aquest Govern vetllarà sempre perquè qualsevol treballador pugui exercir el dret a la vaga”. “Aquest és un dret bàsic”, ha recordat.

Malgrat admetre que els maquinistes no estan respectant els serveis mínims, Plaja ha assenyalat l’Estat com a culpable i ha reivindicat el “dret a la mobilitat de tots els catalans i les catalanes amb un servei de qualitat. Aquest dret s’està negant a tots els usuaris de Rodalies per la desídia i la deixadesa de l’Estat espanyol en la gestió dels trens”.

També ha descartat que des del Govern es sancioni els maquinistes perquè “el compliment dels serveis mínims depèn de l’empresa, en aquest cas de Renfe”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Neferu, Barcelona, 05/10/2021 - 19:11

El govern siempre están exigiendo más competencias al Estado pero yo me pregunto: ¿ Para qué leches las quieren si las que tienen no saben, o no quieren gestionarlas? Para qué las piden entonces, ¿ para dar XC?

#6.1 pepe, andorra, 06/10/2021 - 14:26

para montar pesebres para la familia y amigos, chaval, q parece q no les conozcas.....

#5 Neferu, Barcelona, 05/10/2021 - 19:08

El govern tiene cosas más importantes y prioritarias que el preocuparse por el día a día de los ciudadanos que les paga para que ellos vivan bien sin dar nada a cambio. Al govern le importa una higa si los ciudadanos ven alterada su movilidad para acudir al trabajo, ellos tienen coche y chofer que les pagamos entre todos.

#4 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 05/10/2021 - 17:40

Y uno del "govern" venía a decir "entre líneas" que en una república catalana esto no sucedería (debe ser que en su constitución declararían las huelgas ilegales) Y también otro que exige a Renfe que se cumplan los servicios mínimos (hombre, que si uno, dos o tres empleados no se presentan que hacen, mandar a los Mossos a por ellos)

#3 Pontius Pilatus, Jerusalem del Llobregat, 05/10/2021 - 16:50

Aixó de rentar-se les mans és com el 3X1, funciona sempre i no et mulles mai. Al meu poble tenim un ajuntament quje segueix el mateix sistema, quan avisas l'Ajuntament que hi ha okupes a un pis teoricament tancat, o que hi ha matalassos enmig d'ujn parterre et diuen que presentis una denuncia signada per tu mateix als Mossos.

#2 Salambó, Barcelona, 05/10/2021 - 15:44

¡Vaya mirada!
Pobret el marit (o lo que tenga).