Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2020. 19:04h.

El Govern es queixa d'Apple

Budó els hi reclama que “facin parlar Siri en català”

El Govern es queixa d'Apple

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, durant el ple del Parlament, ha demanat "posar-se d'acord” en el repte d'aconseguir proveïdors de continguts en català, “atractius i de qualitat”.

Budó ha posat com exemple que “Apple faci parlar i entendre el català a Siri” i ha suggerit també que TVE a Catalunya ampliï la graella en català.

La consellera ha insistit que "la normalització del català és un element clau per la cohesió social i per fer de Catalunya un país d’oportunitats per a tothom".

Per això Budó ha assegurat que "si els mitjans de comunicació públics són imprescindibles en qualsevol país democràtic, encara són més imprescindibles enmig de la situació de repressió que patim a Catalunya".

“La Corporació té encomanada la missió d’oferir un servei públic audiovisual de qualitat en català, compromès amb els principis ètics i democràtics, i amb la promoció de la cultura i de la llengua catalana i aranesa”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#23 Purria lazi, Mollerussa, 24/10/2020 - 10:01

La solución es sencilla: contando la raza superior grocnyorda con tantos individuos altamente capacitados para cualquier cosa, que funden una compañía llamada 'Poma' que fabrique asistentes personales llamados 'Cecili' que entiendan catalán.
Pregunta lazi: ¿¿¿sin subvenciones???
Sí, sin subvenciones que para eso sois superiores..
Juas j

#22 Pere, Barcelona, 24/10/2020 - 08:54

Yo propongo a todos los que hablan catalan dejar de hacerlo ( como he hecho yo desde hace varios años )
EL CATALAN A 100KM DE BARCELONA EN CUALQUIER DIRECCION NO SIRVE PARA NADA" !!!!!!!

#21 El Sifoner, Castelló, 23/10/2020 - 10:35

Y los respiradores que habéis comprado hace poco, ¿hablan en catalan o ni lo entienden?, si es así, devolverlos, no dejéis que los xinos os repriman.

#20 Coque, El Centro de Tabarnia, 23/10/2020 - 10:28

Apple es facha!!!!!!!!!!!!!!!

#19 Pepón, Bcn, 23/10/2020 - 09:49

Con la que nos viene encima y estos fanáticos preocupados por la sagrada lengua. Pobre catalán. Lo convierten en aborrecible