Publicitat
Política · 16 de Juny de 2011. 13:23h.

El Govern es vol querellar contra Arcadi Oliveres

Puig anuncia que es perseguirà als responsables dels incidents

El Govern es vol querellar contra Arcadi Oliveres

Felip Puig, en roda de premsa

El conseller d'Interior, Felip Puig, en roda de premsa, ha indicat que "la contundència polical hauria estat legítima, però vam voler evitar danys, imatges dures i la perpetuació del conflicte". "Hi havia ganes ferotges de batalla campal i de crear una guerrilla urbana. S'haurien estés els disturbis per tota la ciutat", ha justificat. Tot i això, ha admès que en alguns moments "ens vam quedar curts".

Puig, que ha recordat que "hi ha informacions de que encara hi podria haver alguna concentració", ha anunciat que "sis dels detinguts seran posat a disposició judicial; l'altre, un menor, ha quedat en llibertat amb algún càrrec". "S'han identificat 10 persones més", ha dit.

En aquest sentit ha assenyalat que "les actuacions de la policia proseguiran fins a identificar el màxim nombre de persones que han participat en les agressions". També ha assenyalat que "esperem que al llarg de demà es pugui obrir el Parc de la Ciutadella".

"Els violents hi són i els que els hi donen cobertura pacifica també", ha lamentat. Igualment ha afirmat que "he fet estudiar als serveis jurídics un possible delicte de calumnies d'Arcadi Oliveres per difamar els Mossos. Això que ha dit és una falsedat i no es pot permetre".

"El vídeo de youtube és fals i un muntatge. En aquest vídeo no es veu a cap policia de paisà agredint a ningú", ha deixat clar. "Els professionals del delicte, els dolents, els intenten identificar", ha assegurat.

"No vam ser prou capaços d'atendre la integritat dels 135 diputats en algún moment del matí, però els objectius fonamentals els vam garantir", ha afegit, a més de justificar que "es van utilitzar els helicòpters per a garantir que les màximes autoritats arribessin al Parlament".

Igualment ha reconegut que tot el desplegament suposarà un despesa extra i no ha aclarit si el fet d'enlairar els helicòpters costarà 2.000 euros. "Miri, no ho sé", ha reconegut.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#22 carmen Rivas Gomezcomerciante, CANDELEDA, 29/06/2011 - 17:19

Conseller dimisió.

#21 carmen rivas gomez Candeleda Comerciante, Candeleda, 29/06/2011 - 17:12

Felip puig DIMISIOOOOOOOOO...........¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

#19 carmen rivas, Candeleda, 29/06/2011 - 16:56

El conseller Felip Puiig que se vaya a hacer peliculas de vaqueros y deje su cargo a una persona competente inteligente y decente,por favor. GRACIAS.

#18 Jaume V l'Obtús, Sabadell, 21/06/2011 - 11:45

Posa la querella, si us plau. El que necessita el moviment 15-M és mes polítics com Felip Puig que sapiguen despertar l'indignació i treure la gent al carrer.

http://revoltaalfrenopatic.blogspot.com/

#17 Maria, Barcelona, 19/06/2011 - 17:27

Gràcies Conseller.