Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2017. 23:12h.

El Govern espanyol assegura que Puigdemont "no sap on va"

Sáenz de Santamaría l'acusa d'haver portat Catalunya al "nivell més gran d'incertesa"

El Govern espanyol assegura que Puigdemont "no sap on va"

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha advertit que l'executiu no pot acceptar que es doni validesa al referèndum de l'1-O ni que es constati per part de ningú al Parlament que la majoria de catalans vol un estat independent. Saénz de Santamaría ha acusat Carles Puigdemont d'haver portat a Catalunya el "nivell més gran d'incertesa" i ha qualificat el discurs del president de la Generalitat al ple com el "d'una persona que no sap on està, no sap on va ni amb qui vol anar". 

La vicepresidenta ha recalcat que el diàleg s'ha de produir dintre del marc legal: "el diàleg entre demòcrates s'ha de fer dins la llei, respectant les regles del joc i no inventant-les a la seva voluntat". La vicepresidenta ha anunciat que demà el Consell de Ministres celebrarà una reunió extraordinària per tal de respondre al que ha succeït avui al Parlament.

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy compareixerà a petició pròpia al Congrés per explicar les mesures adoptades, entre les que hi pot haver l'aplicació de l'article 155, de suspensió de l'autonomia.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 El parany, Chez Titole, 11/10/2017 - 17:53

Personalment estic convençut que és una trampa. Proclamen la independèn cia i tot seguit l'ajornen. En dues setmanes ningú no pot dir que no la revifaràn de facto. Cal copsar que el del serrell no te cap més opció llevat que els seus incondicionals abduïts fins ara el fotin de caps a mar.

#3 Protágoras, bcn.España, 11/10/2017 - 11:32

Muchos se rieron cuando Trillo desalojó por la fuerza el islote de Perejil. De no haberlo hecho Ceuta y Melilla hoy serían Marruecos. Lo mismo sucede con el nacionalismo; si se hubiera actuado de forma contundente desde el primer momento lo que estamos viviendo nunca habría pasado. Mientras más se tarde en intervenir será peor.

#2 pepe.----, andorra, 11/10/2017 - 10:55

Y eso como lo sabes? acaso has pedido un informe? si hombre, la excusa esa q usais los peperos para no cumplir con vuestras obligaciones..l¿Alguien se imagina a un policia llamando a un juez para preguntarle si existe delito en un ladron de bancos? Oigaaaa, sr. juez, q aqui tengo a un presunto atracador, q hago? Menuda mi.erda de poder ejecutivo...

#1 Hasta las narices, Barcelona, 11/10/2017 - 01:11

Pues a ver si el percebe monclovensis sabe a dónde va y acaba con la incertidumbre...

#1.1 Memo, Bcn, 11/10/2017 - 08:40

Esta es como el gallego dictador que les gustaba cocer el pulpo a fuego lento

#1.2 pepe.----, andorra, 11/10/2017 - 10:53

al final todo sera un montaje para meternos sin referendum una reforma del titulo VIII q blinde los pesebres autonomias, autentico chollo para todos los politicos. Hay q votar en referendum si queremos o no queremos autonomias y si sale q si, q lo dudo, entonces solicitar autonomia para BCN.