Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2017. 13:07h.

El Govern espanyol creu que és "un numeret"

Millo diu que els manifestants defensen “la desobediència, no la democràcia"

El Govern espanyol creu que és "un numeret"

Rafael Catalá, con Enric Millo, en una foto de archivo

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha assegurat que la manifestació és un "numeret" impropi d'una "societat democràtica". "Veiem la paraula 'democràcia' al cap del carrer, i la democràcia és el respecte a les institucions, mentre que el que s'està fent avui no és respectar el poder judicial", ha dit.

Catalá ha manifestat en una entrevista a la Cope que la mobilització és un intent de "transmetre als ciutadans i a l'opinió pública que aquest és un judici polític on s'està limitant la democràcia o la llibertat d'expressió" per "confondre". També ha defensat que el judici és fruit del fet que al 9-N es va "incomplir una norma", fet que en un estat de dret "té conseqüències" i ha dit que la concentració "no influirà en absolut als jutges".

El ministre espanyol d’Afers Exteriors, Alfonso Dastis, ha assegurat que la comunitat internacional “no ho ha de veure de cap manera especial”, perquè “és una actuació dels tribunals prevista perfectament per l’ ordre constitucional i l’estat de dret espanyol”. Dastis ha indicat que “ningú dubta que a Espanya l’estat de dret funciona” i aquest dilluns “es jutja una actuació que desconeixia una sentència del Tribunal Constitucional, res més que això”.

El delegat del Govern espanyol, Enric Millo, ha destacat que els milers de persones congregades aquest matí davant dels jutjats "han defensat la desobediència, no la democràcia". Durant la visita a la seu de la Fundació Mobile World Capital, al Palau de Barcelona, ha remarcat que “la justícia ha d'actuar amb els persones que desafien l'Estat de Dret”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#10 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 07/02/2017 - 10:25

"Primerament t'ignoren, després se'n riuen, després t'ataquen i finalment has guanyat"

Mahatma Gandhi

P.s. En quina fase ens trobem?

#9 Cesc, Bcn, 07/02/2017 - 00:20

Si fins i tot estava a la manifestació el germà del Delegat del Govern.

#8 Bernat Desclot, Rosello, 06/02/2017 - 18:26

No em foteu que tinc fills i esposa. Els calerons del 3%.... no toca aixo. Toca ensvoleaixafar noensestimen i somcollonuts.
Butanero: volem buta !!!

#7 Albert Escarré Puig, Barcelona, 06/02/2017 - 16:46

#6

Tiene toda la razón, Sr. Ministro. Pero más que numerito, es la representación de una bufonada cómica trágica . BUFONADA: Grotesco - cómico - burlesco. CÓMICA : divertido, de risa o da PENA. TRÁGICO : FIN desgraciado y SIN solución.
Siguen sus delirios, sobre el 1714.

#6 Galderic, Barcelona, 06/02/2017 - 16:42

Té raó, el Regne d'Espanya és un numeret, de varietés, digne de l'Apolo.