Publicitat
Política · 30 de Maig de 2015. 23:36h.

El Govern espanyol creu que "posa en risc la convivència"

La Comissió Antivolència estudiarà les sancions "que siguin procedents"

El Govern espanyol creu que "posa en risc la convivència"

Espot, entregant xiulets

El Govern espanyol ha condemnat els xiulets contra l'himne espanyol abans de la final de la Copa del Rei i ha convocat per a aquest dilluns, 1 juny, la comissió estatal contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l'esport "amb l'objectiu de denunciar les actuacions inconvenients i, si escau, proposar les sancions que siguin procedents, en aplicació de la vigent legislació".

L’Executiu de Mariano Rajoy, en un comunicat, "condemna els atacs contra els símbols que representen el conjunt dels espanyols, la democràcia que els empara i la convivència que comparteixen". “La intolerància d'alguns no ha de posar en risc la convivència de tots”, lamenta.

El Govern espanyol afegeix que considera que "qualsevol mostra o manifestació d'intolerància és sempre reprovable", i indica que "ho és més encara quan busca la repercussió pública aprofitant un espectacle esportiu, que tots els espanyols tenen dret a disfrutar, sense la protesta i la pertorbació que alguns volen imposar".

"Aprofitar un partit de futbol per escenificar una protesta de caràcter polític és una falta de respecte per a aquest esport, per al conjunt dels aficionats i per a tots els espanyols", comenten.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#14 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 01/06/2015 - 20:14

Al contrari. Crec que dues afeccions com les del Bilbo i el Barça, poques n´hi ha. Vaig veure com s´agermanaven la gent de les dues aficions. No és bonic que siguin exemples que dues aficions adversàries es donin les mans en favor de l´esport?. Si haurien de ser premiades?.

#13 Pere Mir, El Vendrell, 01/06/2015 - 13:21

Tots els que hus sentiu independentistes i teniu fills o nets, val la pena portar-los a un altre guerra i a anys de fam i miseria per tal de mantener la mentira que ens han imposat els politics ?

#13.1 LA INDEPENDENCIA ES INEVITABLE, GIBRALTAR, 01/06/2015 - 18:13

Els nostres fills i nes els portarem a anys de fam i misèria si seguim a escanya.
Volem per ells un futur com els nens de Suècia i no com els nens del Marroc

#12 Carlos Gomez, bcn, 31/05/2015 - 15:13


La coberturra mediatica i la difusio que es dona a perturbats que nomes transmeten odi i despreci a qui consideren enemics viscerals i que no tenen cap recoltzament popular, es injustificable i perillos.
Les crisalides es poden transformar en besties en contextes propicis.

#11 Hector, bcn, 31/05/2015 - 15:07

España, ese pais donde manifestarse silenciando un himno para mostrar desafecto hacia sus instituciones y representantes es ilegal!
Ese pais donde no nos quieren en sus deportes (como catalanes, como españoles callados si) pero si en sus impuestos.

#10 Pensionista, Breda, 31/05/2015 - 13:48

Anem de caps a un altre guerra civil.