Política · 27 d'Abril de 2021. 22:11h.

El Govern espanyol crida a un cordó sanitari contra Vox

Montero creu que el partit d'Abascal "fomenta el discurs de l'odi"

El Govern espanyol crida a un cordó sanitari contra Vox

La portaveu del Govern espanyol i ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ha demanat durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres un "cordó sanitari" contra Vox i ha carregat contra la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que ha denunciar que s'està "muntant un circ" a compte de les cartes amenaçadora.

Montero ha assenyalat, sense citar el partit de Santiago Abascal, que "cal posar un cordó sanitari a qualsevol formació política que faci d'aquesta mena d'incitació a l'odi el seu catecisme, el seu lema, que es negui a demanar perdó quan està amenaçant greument determinades víctimes, o determinats menors, quan no fa condemna sobre fets tan greus tan absolutament reprovables com els que vam conèixer al llarg del dia d'ahir i d'abans d'ahir".

"Que una dirigent política parli de circ, em sembla un desficaci i no voler reconèixer el paper que juga el PP. Cal posar un cordó sanitari a qualsevol formació que fomenta el discurs de l'odi i que no condemna fets tan greus", ha manifestat donis de la taula de la sala de premsa del Consell de Ministres.

Ayuso ha reaccionat a la petició de cordó sanitari i ha manifestat que "si tant vol l'esquerra i tant vol el PSOE que no surti Vox, doncs que em votin a mi". "Si hi ha partits que no agraden a uns altres, el que cal fer és debatre, anar als mitjans, fer una campanya neta i digna i intentar que aquests partits que no ens agraden no tinguin escons. És el meu cas per exemple amb Podemos", ha assenyalat.

El candidat d'Unides Podemos, Pablo Iglesias, per la seva banda, ha criticat durant un míting a Getafe que la Casa Reial "no hagi pronunciat ni una sola paraula condemnant la violència feixista". "A què no hi ha dubte? Els qui més criden visqui el rei són els que més menyspreen la democràcia i les conquestes de la gent treballadora d'aquest país", ha dit en referència a Vox.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Prudencio, Baracaldo, 28/04/2021 - 18:16

El verdadero cordón sanitario hay que ponérselo a Sánchez, pero alrededor del cuello y amarrarlo en un sitio donde no pueda hacer mas daño.

#18 Alfonso, Barcelona , 28/04/2021 - 14:17

Rojos !!! el día que se sepa la verdad de todo lo que habéis hecho con el tema del Covid, VOX va a ser una minucia comparado con lo que os va a caer de parte de la sociedad.

#17 Laughter, L'H - España, 28/04/2021 - 13:37

Todos los cordones sanitarios que quieran, pero mi voto en las próximas elecciones es para VOX, precisamente por el trato que les quieren dar.

#16 manu, dijon france, 28/04/2021 - 13:34

La chiqui Montero la responsable de hacienda del sistema fiscal andaluz una de las comunidades autonomas más corruptas de España junto a Cataluña un cordón para vox, pero no ERC y los independentistas, no para PNV, no para BILDU los terroristas, no para PODEMOS PSOE busca derrocar la Constitución

#15 Lepero, Barcelona, 28/04/2021 - 12:26

Yo ya le tengo puesto un cordón sanitario a la Montero y a toda su pandilla de zoquetes.