Política · 20 de Març de 2020. 14:35h.

El Govern espanyol defensa la seva gestió

"Espanya és un dels països que ha pres decisions més dràstiques"

El Govern espanyol defensa la seva gestió

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, en roda de premsa, ha defendido la gestió de Govern davant les crítiques rebudes i ha reivindicat que "Espanya és un dels països que ha pres decisions més dràstiques", tot i que l'executiu espanyol permetre actes massius com la manifestació de l'8-M.

"Vénen els dies pitjors, en els quals ens aproximem doblegar la tendència ascendent. Tinc una comunicació diària i fluida amb els consellers de Salut. Amb els de Madrid, Catalunya i País Basc. Posem a la seva disposició tot el que necessitin", ha advertit.

"En matèria de subministraments estem mobilitzant tots els mitjans disponibles, perquè el personal sanitari pugui atendre adequadament a tots. En els propers dies podrem garantir un subministrament estable", ha dit.

També ha assegurat que "el govern reforçarà el paper de les comunitats autònomes en tot el que sigui necessari". "Espanya és un dels països que ha pres decisions més dràstiques i més dures. Vindran dies durs, cal posar obstinació a respectar les mesures".

Respecte a les crítiques de la Generalitat, ha indicat que “estudiarem totes les propostes que ens arriben i si en algun moment penséssim que són necessàries les adoptaríem. Les mesures que ha adoptat Espanya, que són de les més dures, a criteri dels nostres experts si es compleixen bé ens ajudaran a derrotar el virus".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat