Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2018. 10:40h.

El Govern espanyol descarta indults

La vicepresidenta Carmen Calvo afirma que "si hi ha condemnes, les acceptarem i punt"

El Govern espanyol descarta indults

Carmen Calvo

La vicepresidenta del Govern espanyol Carmen Calvo ha descartat atorgar indults si hi ha condemnes en el judici del procés sobiranista. La socialista ha dit que "no sabem si hi haurà condemnes. Quan n'hi hagi, les acceptarem i punt". Calvo ha deixat clar en una entrevista a El Mundo que "l'Executiu no dirà absolutament res del que hagi de fer el poder judicial".

També ha descartat que Pedro Sánchez accepti la celebració d'un referèndum d'independecia perquè "no està prevista a la Constitució". "Cap govern constitucional d'Espanya la contempla" i ha recordat que "l'article 2 de la Constitució estableix per igual un sol Estat i el dret a l'autonomia política dels seus territoris".

Sobre la reunió de dilluns entre Sánchez i Quim Torra a la Moncloa, la vicepresidenta ha dit que "anem a parlar-li al president de l'altíssima autonomia que té Catalunya, una gran regió desenvolupada d'Europa i del món". "Mai Catalunya ha tingut el nivell d'autonomia i de descentralització d'ara", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 M. Pilar, Barcelona, 08/07/2018 - 21:56

Es lo que se ha de hacer: dejar actuar a la justicia y aceptar sus dictámenes!!

#1 Gerardo, Barcelona, 08/07/2018 - 17:34

Esperemos que las palabras se conviertan en hechos, y esta mujer no traicione sus argumentos, porque hablar de indultos a estos golpistas es un desprecio absoluto al sistema judicial y a los ciudadanos que sufrieron la embestida de estos sediciosos.