Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2018. 08:35h.

El Govern espanyol es baixa els pantalons

Sánchez accepta ara reunir-se amb Torra a Barcelona

El Govern espanyol es baixa els pantalons

La vicepresidenta del Govern espanyol, Carmen Calvo, ha enviat una carta al vicepresident Pere Aragonès en què, a més de comunicar-li formalment que el Consell de Ministres es traslladarà a Barcelona divendres que ve, seria "convenient" una reunió entre Pedro Sánchez i Quim Torra.

"Com és habitual en aquestes situacions, i tal com l'hi va comunicar el president del Govern espanyol al president de la Generalitat, seria convenient que tots dos mantinguessin una trobada per recuperar el camí del diàleg constructiu en què s'ha de fonamentar la relació entre els nostres governs", diu Calvo.

Aquesta carta arriba l'endemà de saber-se que l'executiu espanyol prepara un dispositiu de més de 1.000 agents espanyols per reforçar la seguretat amb motiu del Consell de Ministres extraordinari a a la Llotja de Mar i per donar resposta a les mobilitzacions convocades pels Comitès de Defensa de la República, l'ANC i Òmnium.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#19 M. Pilar, Barcelona, 17/12/2018 - 18:18

Quina mania tenen els homes, tot és a base de collons o de baixar-se els pantalons...! Esperem a veure qui esà encertat i qui no. No es tracta d'anar estirant la corda com quan jugavem de petits i els d'un cantó anaven per terra...

#18 Jaume, Balaguer , 14/12/2018 - 22:08

El dia que oiga a los españolistas reconozcan que Cataluña esta siendo undida y expoliada por el resto. El dia que oiga que todos seamos iguales, paguemos por igual y recibamos por igual sin privilegios sin diferencias, mismos impuestos para todos, mismas prestaciones, dejare de ser independentista, pq nadie a dia de hoy dice igualdad para todos

#18.1 Manolo, Barcelona, 16/12/2018 - 11:06

Jaume
La igualdad no existe.
Soy lo que tu dices un españolista catalán, y estoy seguro que tu has aportado mucho menos a la sociedad catalana de lo que yo he aportado con mis impuestos y no por ello me quejo. Es un tema de solidaridad del que tu no sabes de que va.

#17 Manolo, Barcelona, 14/12/2018 - 19:38

"entre els nostres govers?

Pero quer dicen estos socialistas (Iceta y Cía) Quieren nadar entre dos aguas.
Uno es el Gobierno de España. Punto y pelota.
Y el otro es el Gobierno de una Comunidad Autónoma
Aqué viene darle este tono de agualdad?

Pedro, por mucho que te guste gobernar, te vas a cargar el Socialismo en España. Conmigo no cuen

#16 Llu, BCN, 14/12/2018 - 18:31

E-notícies, millor que plegueu.
Abans de penjar-lo, us heu rellegit el titular?
Si la resposta és "sí", us pregunto: no creieu que fa bé el President Sánchez d'acceptar reunir-se amb el President Torra? què preteneu i quins objectius teniu a l'E-notícies? com exerciu la responsabilitat dels mitjans de comunicació?

#15 Sitges world summit, Las Vegas, 14/12/2018 - 17:16

Veient el que passa, l'unic raonament possible sobre la querència de P. Sanchez per Torra és que se n'ha enamorat. Evidentment hi ha gustos per a tot.