Publicitat
Política · 29 de Maig de 2015. 14:11h.

El Govern espanyol insta el Barça a evitar la xiulada

El Secretari d’Estat demana per carta que no permetin “alteracions contra els simbols de l’Estat”

El Govern espanyol insta el Barça a evitar la xiulada

Bartomeu

El vicepresident del Barça, Carles Villarubí, ha explicat que el club ha rebut una carta del Secretari d'Estat de Seguretat i el Consell Superior d'Esports on demanen “que no hi hagi alteracions que puguin afectar als símbols de l'estat”. “El Secretari d'Estat de Seguretat i el Consell Superior d'Esports ha enviat una carta al Club perquè no es produeixin alteracions que puguin afectar als símbols de l'estat”, ha revelat.

Villarubí ha dit que “el Barça, institucionalment, ha de demanar a tothom que respecti formalment els himnes i les institucions”. “Volem reivindicar el futbol. Lo de demà és un partit de futbol”, ha indicat. "Hi ha algú que està inflant això, en un debat que creiem fals”, ha criticat.
 
"Això s'està sortint de mare. L'Athlètic de Bilbao i el Barça ho volem reconduir al futbol en tot moment. Tot el que sigui portar-ho a un debat diferent és un error”, ha considerat, tot i deixar clar que “nosaltres no podem imposar comportaments”. "Demà no organitzem res. Som uns convidats i em demanen responsabilitats sobre el somportament de les 37.000 persones que són socis nostres. Però els drets individuals del soci són els drets individuals del soci”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#24 schumacher, Barcelona, 30/05/2015 - 18:31

Hoy el propietario del campo es la Real Federacion Española de Futbol y por tanto la unica responsable de lo que pueda passar ya sea bueno o malo. Si hay que sancionar a alguien que sancionen a la Federación.

#23 karkamal, La Marca Hispànica, 30/05/2015 - 17:53

Jo els entenc aquests d la xiulada.A mi em passa semblant: quan sento allò d "els segadors" em poso a cagar i després em netejo el cul amb l'estelada.Aquesta manera d'expresar-me amb llibertat em fa sentir com el caganer del pessebre, símbol d'identitat del "nou pais".

#22 Govern Nacional Catalá, BCN, 30/05/2015 - 12:48

Nosotros pitamos a quienes nos someten por la fuerza de las armas y de las leyes extrangeras en contra de nuestros intereses y de nuestra identidad nacional y soberana de Catalunya.

#21 LLUC, MARXEM JA, 30/05/2015 - 10:07

El Govern no sap qui organitza el partit ? Que li demanin a Villar, NO al FCB. El Barça només "lloga" l'Estadi. Per cert, només Franco, Hitler, Mussolini ... eren capaços de dir què s'havia d'aplaudir i què no es podia fer en un acte.

#19 Pere, Oliva, 30/05/2015 - 00:55

Espanyols, masturbeu-se mirant com Messi supera a Curro Romero i a José Tomás amb els seus "passos". No sabeu que és l'art, o es conrea al vostre país. Ikurrinyes i quadribarrades flairetjaran el Nou Camp, i el Borbó i Espanya, rabiaran com un gos maleït.