Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2017. 14:24h.

El Govern espanyol qualifica de "mentida grollera" les acusacions de Marta Rovira

Méndez de Vigo diu que "els dirigents sobiranistes s'han acostumat a mentir"

El Govern espanyol qualifica de "mentida grollera" les acusacions de Marta Rovira

Íñigo Méndez de Vigo

El portaveu del Govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, ha manifestat que la secretària general d'ERC, Marta Rovira, menteix i ha negat que amenacessin amb morts després de l'1-O. "És una mentida grollera", ha sentenciat.

Així ho ha afirmat durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Méndez de Vigo ha qualificat aquestes declaracions d" absoluta mentida" i ha criticat que "els dirigents sobiranistes s'han acostumat a mentir".

El ministre d'Educació ha recordat que "van dir que tenien suport europeu, que la declaració d'independència no tindria efectes sobre l'economia, que les estructures d'Estat estaven totalment organitzades. I tot això s'ha demostrat que era mentida".

Finalment, ha lamentat que "s'han demanat cinc anys dedicats a la confrontació i des de l'afany il·lusori d'imposar projectes excloents, no perdem quatre anys més amb sortides d'empreses, amb més pèrdua d'ocupació i disminució de l'Estat del benestar".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Marta, Sabadell, 17/11/2017 - 17:51

I qui pot assegurar que aquest feixista no ens vol enredar? Espanya és xusma feixista que no pot ni pagar el seu deute que ja puja al 139% del seu PIB.

#5 Sanfeliu, Barcelona, 17/11/2017 - 17:51

No n'hi ha prou amb dir "mentida grollera" el que ha de fer la justicia es caure sobre aquesta dona i posar-la contra les cordes que demostri tot el que ha dit i de quines fonts ho ha tret, i si no respon: que li apliquin la pena que correspon. Sembla clar que el discurset li han escrit els d'Estremera despres que els ha visitat, i "bis a bis?"

#4 zeppelin74, bcn, 17/11/2017 - 17:00

Que la denunciïn.No sé a què esperen.

#3 Rodejet, Barcelona, 17/11/2017 - 16:32

El portacoz Méndez del Higo, aquest espècie d'hidalgo, hijo de algo, del segle XXI, no sap distingir entre veritat i mentida, entre realitat i ficció.
L'imperialisme espanyol, acostumat a la sang i al foc, ha creat una realitat Matrix en la que emmetzina i manipula a la població espanyola.

#2 Ramon, Terrassa, 17/11/2017 - 15:15

Estaban tan acongojados, que Puigdemont se fue de paseo y a comer una paella el domingo.
Espero que le metan un buen puro a la Martita por calumnias.

#2.1 Rodejet, Barcelona, 17/11/2017 - 17:03

Al Regne d'Espanya per explicar la realitat es querellen contra tu, ja se sap.
La dictadura podrà querellar-se contra qui vulgui, però la realitat no admet querelles ni demandes.