Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2020. 19:08h.

El Govern espanyol rebutja la via Venturós

"Si Torra és finalment inhabilitat no podrà seure a cap taula"

El Govern espanyol rebutja la via Venturós

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha advertit aquest dimecres que si el president de la Generalitat, Quim Torra, és inhabilitat pel Tribunal Suprem "no podrà seure" a la taula de diàleg entre el Govern català i espanyol.

"Si el senyor Torra és finalment inhabilitat, no podrà seure a cap taula, però aquesta taula existirà, perquè per aquest Govern no és un element estratègic, és una convicció profunda de la qual hem donat proves més que suficients" ha manifestat Calvo en declaracions a Onda Cero.

"Som un govern que fa política sempre en la legalitat. La mesa existeix per sobre de cadascun dels que la conformem, i si algun membre no pot seure perquè està inhabilitat la taula, el diàleg, el retrobament i la possibilitat que Catalunya surti de la situació que té continua vigent", ha apuntat la vicepresidenta.

"De què li serveix a Catalunya en aquesta situació que un càrrec públic decideixi, quan ha reconegut que va incomplir la llei, insistir sobre la posició que el col·loca davant de la llei?" s'ha preguntat Calvo.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/09/2020 - 20:35

"Si Torra es finalmente inhabilitado no podrá sentarse en ninguna mesa"

I es volen perdre las risas de veure a lo Tio Agonias mirantlos com la Bruja Averia als ulls com diu que fara dema amb els jutges del Suprem ?

#1 Montse Quatre, Barcelona, 16/09/2020 - 19:57

Només faltaria que aquest sàtrapa tingues de seure en la taula de la vergonya...ell que ha arreplegat un salari d'escandol i una pensió vitalicia que en la seva vida podia imaginar, ja podrà seure en les taules dels restaurants de luxe, tot i que com va passar a l'Argentina, possiblement si el veuen entrar els clients es posaran drets i marxaran